Hatalmasat esett Michael J. Fox a színpadon - csak a szerencsén múlt, hogy nem törte össze magát

Christopher Lloyd Michael J. Fox Parkinson-kór Vissza a jövőbe esés Tom Wilson
1991-ben diagnosztizálták a Parkinson-kórt Michael J. Foxnál. A Vissza a jövőbe ma már 61 éves sztárja egy philadelphiai Fan Expo nevű rendezvény kérdezz-felelek panelbeszélgetésén lépett a színpadra, ahol megbotlott és gyakorlatilag hasra esett. 

Kicsúszott a talaj Michael J. Fox lába alól egy philadelphiai rendezvényen, ahol a Vissza a jövőbe sztárja színésztársaival, Christopher Lloyddal és Tom Wilsonnal együtt lépett színpadra, hogy rajongói kérdésekre válaszoljon.

A Parkinson-kórral élő színésznek hatalmas szerencséje volt, mert az egyébként óriási botlás hatalmas esésbe is torkollhatott volna, ám a kanapé felfogta a bukás erejét, Michael J. Fox pedig mindenkit megnyugtatott, hogy jól van, és folytatódhat a show.

A világsztár több mint 30 éve küzd a betegséggel, ami szinte mindent elvett tőle, amiben örömét lelte - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.