Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné mindig vidámnak, boldognak tűnik, ám a látszat olykor csalhat. A walesi hercené bevallotta, nem mindig volt boldog a férje mellett, aki, amíg ő elszigetelten és magányosan töltötte napjait a csecsemő György herceggel, éjszakai műszakokban dolgozott.

A walesi hercegnek és hercegnének három gyönyörű ingatlana van, amelyet otthonának nevezhet: fő rezidenciája, az Adelaide Cottage, a londoni Kensington-palota  és vidéki menedékhelye, az Anmer Hall. Azt azonban kevesen tudják, hogy fiatal házasként Walesben éltek: egy négy hálószobás parasztházat béreltek a Bodargan Estate-en Angleseyben.

Katalin hercegné III. Károly koronázásánForrás: UK Press via Getty Images/2023 Mark Cuthbert/Mark Cuthbert

Az idilli, 750 fontért bérelt nyaraló privát stranddal és gyönyörű kilátással büszkélkedhetett a Newborough-erdőre, de míg William „rendkívül különleges helyként" jellemezte, felesége bevallotta, hogy a miután hazavitték elsőszülöttjüket, György herceget a szülés után, számára leginkább az elszigetelődést jelentette az otthonuk. 

Amikor ellátogatott egy cardiffi gyermekközpontba, Katalin a következőket mondta: 

„Időnként csevegtem néhány anyukával, de leginkább Györggyel voltam, Vilmos pedig még mindig a kutatáson és mentésen dolgozott. György ekkor még kicsi volt, bébi, Anglesey közepén. Annyira elszigetelt volt, annyira elzárt, hogy nem volt körülöttem a családom, Vilmos éjszakai műszakban dolgozott, szóval, bárcsak lett volna egy ilyen központ abban az időszakban" - idézi Katalin hercegnét a brit HELLO!