Berki Mazsi boldogabb, mint valaha: "Jó egy kicsit úgy élni a magánéletünket, hogy az csak a miénk"

Forrás: Berki Renáta/Instagram -
Székesfehérvár párkapcsolat Berki Mazsi magánélet Berki Krisztián
Nem titok, hogy Berki Mazsi a kislányával az új párjához költözött Székesfehérvárra. Bár a magánéletéről nem szeret beszélni, annyit elárult, hogy Berki Krisztiánnal közös kislánya nagyon jó gyerek, és szeretnek új lakóhelyükön élni. 

Renegteg cikk jelent már meg arról, hogy Berki Mazsi újra szerelmes, sőt, már a párjához is költözött. Az influenszer ezekre a hírekre sosem reagál, nem szeret a magánéletéről beszélni.

Berki Renáta Forrás: Berki Renáta/Instagram

A social médiában manapság ritkábban jelenik meg magánéleti posztokkal, Emmáról készült fotókkal, ami egyfelől tudatos döntés is, de nem is érzi ezt a feladatot olyan közel magához, és könnyűnek sem gondolja a mindig kreatív posztok elkészítését. Ebben korábban Berki Krisztián jeleskedett inkább, ő segítette.

Renáta elmondta, hogy jólesik neki egy kicsit visszavonulni a közösségi médiából és a saját életüket élni.

"Nem ott élni egy életet, hanem a valódi életet éljük. És néha ebből egy-egy szösszenetet megmutatok, van, hogy belelendülök és egy nap nagyon sok sztorit teszek fel, és van, hogy 1-2 hétig nem teszek ki semmit" - magyarázta Berki Krisztián özvegye.

A költözésről elmondta, hogy már nem szívesen ment haza a Római-parton fekvő, egykor Krisztiánnal közös otthonukba, túl sok emlék várta ott nap mint nap. Viszont Székesfehérvárt, új választott lakhelyüket kislánya és ő is imádja.

A magánéletéről továbbra sem szívesen beszél, azt mondja, azért, mert semmit nem akar elkiabálni.

"Jó egy kicsit úgy élni a magánéletünket, hogy az csak a miénk" - mondta el Berki Mazsi az RTL Reggeli című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.