Újabb nagy durranásra készül Meghan Markle: ezúttal Harry nélkül

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Harry Meghan Markle könyv karrier
Meghan Markle és Harry herceg karrierje Amerikában nem úgy alakul, ahogyan ők ezt várták, de úgy tűnik, semmi nem tudja őket megállítani, legalábbis Meghant, aki hamarosan könyvírásba fog kezdeni.

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban kötött szerződést a Spotify-jal, ám a streamingszolgáltató a múlt héten felbontotta velük a szerződést, mert az Archetypes című podcast nem hozta a várt sikert, ráadásul a sussexi hercegi pár a feltételeket sem teljesítette. Nem voltak izgalmasak a megjelenített témák, ritkábbak voltak a felvételek, mint amiben megállapodtak, ráadásul Harry herceg egyszer sem szerepelt a podcastben, holott a szerződés szerint többször is kellett volna.

Újabb nagy durranásra készül Meghan Markle: ezúttal Harry nélkül Forrás: AFP/Angela Weiss

Információk szerint azonban Meghant semmi sem állíthatja meg a szerződésbontás ellenére, újabb területen szeretne bizonyítani: a közeljövőben könyvírásra adja a fejét.

2021-ben Meghan és Harry egy megállapodást írt alá a Penguin Random House kiadóval, ami négy könyvet foglal magában - írja a The Sun.

Ezt megelőzően Meghan áprilisban csatlakozott a hollywoodi szórakoztatóipar egyik vezető ügynökségéhez, a WME-hez, amelynek tagjai között olyan A-listás sztárok vannak, mint Eddie Murphy, Gwen Stefani és Liam Payne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.