Azt beszélik: a hétvégén férjhez megy Palvin Barbi

modell esküvő Palvin Barbi menyasszony Dylan Sprouse
Már márciusban arról lehetett hallani, hogy Palvin Barbit eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse, ám a modell ezt többször cáfolta. A múlt héten azonban kiderült: mégis igaz volt a hír, a gyönyörű sztár menyasszony. 

Barbi az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy menyasszony lett, miután megjelent közös interjújuk a V magazinban, amiben azt is elárulták, hogy a lánykérés szeptemberben történt. A nagy hírt akkor akarták megosztani a nyilvánossággal, amikor úgy érezték, hogy készen állnak rá.

"Tényleg nem izgulok amiatt, hogy férjhez megyek. Mióta randizni kezdtünk, azóta tudtam, hogy feleségül akarok menni hozzá" - mondta az akkor az interjúban Barbi, és azt is megosztotta az olvasókkal, hol lesz az esküvő.

A Bors úgy tudja, a napokban Magyarországra érkezett Barbi és Dylan, illetve a vőlegény családja, valamint a külföldi barátaik. Bár úgy tűnik, ezt titokban szeretnék tartani, ám a modell sztárfodrásza és sminkese posztolt a lagzi 0. napjáról.

A vendégek fotóiból az is kiderült, hogy Barbiék egy Budapest közeli településen kelhetnek egybe, persze, csak ha igaz a hír, és tényleg most kerül sor egy esküvőre és nem valaki másnak a lagzijára érkeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.