Házas kollégájába szeretett bele az ismert énekesnő: a férfi felesége egy "roncs"

Lilly Jay forgatás színész Ariana Grande Wicked
Nemrégiben kiderült, hogy Ariana Grande énekesnő és Dalton Gomez ingatlanügynök házassága válságban van, sőt úgy tűnik, válnak. Kapcsolati problémáik akkor láttak napvilágot, amikor a 30 éves popsztár 2022 végén Angliába utazott a Wicked című film forgatására. A legfrissebb információk szerint azóta Grande filmbeli színésztársával, a nős Ethan Slaterrel randizik. 

A bennfentesek szerint Slater csak akkor kezdett összemelegedni Grandéval, amikor már elköltözött feleségétől, Lilly Jaytől, mások azonban úgy vélik, a színész felesége így is mélypontra került a friss románctól, ugyanis eddig semmi nem utalt arra, hogy gondjaik lennének.

"Ez borzalmas. Középiskolai szerelem az övék és van egy gyerekük is. Lilly egy roncs" – nyilatkozta egy ismerősük a Page Sixnek.

A lap információ szerint azonban a 2018 óta házas Slater és Jay kapcsolata feltűnően hirtelen romlott meg, mégpedig a Wicked forgatása alatt, így mégis csak az a legvalószínűbb, hogy Grande színre lépése lehet a dolog mögött.

Ezt támasztja alá az is, hogy a 31 éves Slater májusban még a következőket tette közzé az Instagramon: "Boldog első anyák napját a világ legszeretetteljesebben gondoskodó és legcsodálatosabb anyukájának." A színész, aki azóta nyilvánosról privátra állította a fiókját, akkor még a babájuk kezéről is mellékelt egy fotót.

Grande és Slater egyelőre nem erősítették meg a kapcsolatukat, és képviselőik sem válaszoltak a sajtó kérdéseire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.