Nagyképűség, manipulálás és érzéketlenség jellemzi a legkevésbé népszerű csillagjegyeket

Forrás: Dreamstime -
Susan Taylor állatöv csillagjegy asztrológus horoszkóp
Susan Taylor, az Astro Fame asztrológusa szerint az Ikrek, a Szűz, az Oroszlán, a Kos, a Skorpió és a Mérleg jegyűek kevésbé népszerűek, mint az állatöv másik hat csillagjegyében születettek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ők nem rendelkeznek számos jó tulajdonsággal, csupán arról van szó, hogy egy-egy megmozdulásukkal gyakran kiverik a biztosítékot másoknál. 

Ikrek

"Népszerűtlenségben az Ikrek állnak a dobogó felső fokán" - idézi Susan Taylort az Express. "Az Ikrek manipulatívak, hűtlenek és szeszélyesek, így társaik soha nem tudják, mire számítsanak vele kapcsolatban" - jelentette ki az asztrológus.

Változékonyságuk abból adódik, hogy a Levegő elemű jegyek közé tartoznak, sokszor instabilak és gyakran van hangulatingadozásuk is, elemezte az Ikreket Susan, aki azt javasolja, problémás helyzetben ne az Ikrekhez, inkább a Rákokhoz forduljunk támaszért.

Szűz

Tudálékos, fölényes és hűvös természete miatt a Szűz sem a legkedveltebb csillagjegy. Ők azok, akiknek mindennel kapcsolatban van kritikai észrevételük, de ezt nem rosszindulatból teszik. Alapvetően félénkek és intelligensek, ami egy furcsa kombó, ám épp ez teszi őket az állatöv legkegyetlenebb kritikusaivá - vélekedik az asztrológus.

Forrás: Dreamstime

Oroszlán

Túlzásaival és nagyzási hóbortjával kergeti őrületbe a többieket az Oroszlán, aki mindig a figyelem középpontjában kíván lenni. Elvárja a csodálatot és ha valaki nem hódol be neki, elégedetlenségének hangot is ad. "Bár szórakoztató személyiség, nem egyszerű a kedvére tenni, önzése pedig egyenesen fárasztó" - mondja Susan.

Kos

Az őszinte Kos robbanékonysága, meggondolatlansága és pusztító dühe miatt számít nehéz esetnek. "Kiszámíthatatlanok, bármikor kitörhetnek, mint egy vulkán" - jelentette ki az asztrológus. Egy másik csillagfejtő szerint a Kosok nem mérlegelik tetteik következményeit, ezért ők az állatöv legkevésbé intelligens jegyei.

Skorpió

A Szűzhöz hasonlóan a Skorpió is nagyon gyakran megbántja az embereket borotvaéles nyelvével. Bosszúálló, amiért sokan gyűlölik, és az állatöv legrettegettebb jegyének tartják. Érzéketlennek gondolják őket, pedig nem azok, csupán nem mutatják ki sebezhetőségüket. Ők azonban előszeretettel sértenek meg másokat, ami a társasági életben nem túl jó tulajdonság.

Mérleg

Sokan elgondolkodnak azon, hogy a simulékony Mérleg mit keres ezen a listán. Nos, a mosolygós külső sokszor nagy intrikust takar. "Határozatlanok és kétszínűek, mindenkinek azt mondják, amit az hallani szeretne, ám ezt mindig hátsó szándékkal teszik" - magyarázza a csillagfejtő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.