Válása után máris menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Sydney van den Bosch-t

menyasszonyi ruha házasság Egerszegi Tamás válás Sydney van den Bosch
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, véget ért Sydney van den Bosch és a focista Egerszegi Tamás házassága. A Szerencsekerék háziasszonyának magánélete összeomlott, de azt mondja, már jól van. A közösségi oldalán most menyasszonyi ruhában jelentkezett be. 

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Sydney van den Bosch házassága zátonyra futott. Sydney nem most kezdte érezni, hogy valami nem működik köztük a férjével, nagyon sokat gondolkodott, mire ki tudta mondani: igen, elválok. Tamással sokáig külön éltek. A focista vidéken játszott, ám tavaly összeköltöztek, és úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez csak a látszat volt.

"Elfejlődtünk egymás mellett. Két teljesen különböző ember vonzhatja egymást az elején, de a későbbiekben ez már sajnos nem működik"

- mondta korábban a TV2 Dancing with the Stars új évadának versenyzője, aki a szakítás után menyasszonyi ruhában jelentkezett be a közösségi oldalán. A modell nem készül jelenleg újabb esküvőre, csupán egy esküvői ruhacégnek állt modellt.

A képek alatt többen meg is jegyezték, mennyire szép, azonban a támogató hozzászólások között már udvarlók és kérők is megjelentek - szúrta ki a Bors.

– írta az udvarló a szingli modellnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.