Mintha ismét tesztelnék az égiek a párkapcsolatokat. Nem lesz könnyű a hetet átvészelni konfliktusok, viták nélkül. De természetesen nem is lehetetlen. Szeretettel, empátiával minden nehézségen könnyedén átléphettek.

KOS heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Kos

Ez a hét már szeptember második fel. Mi van azokkal a tervekkel, amelyeket őszre ütemeztetek? A párod hol sürget, hol húzza az időt. Te hol jól viseled ezt, hol nem. Ennek a hétnek az igazi kihívása épp az, hogy összehangoljátok a tervekkel kapcsolatos elvárásaitokat. És ne egymást okoljátok, ha esetleg lassabban megy a kivitelezés...

Szingli Kos
Semmi és senki nem állíthat meg, ha pontosítod a céljaidat. Mindig voltak, vannak és lesznek, akik nem értenek, vagy nem értenek egyet veled. Ezzel hol jobban, hol kevésbé foglalkozol. Ez a hét remek esély, hogy ne másokkal, hanem önmagaddal törődj. Más nem dönthet helyetted, más nem tehet lépeseket helyetted. Szóval kizárólag rajtad múlik, hogy mit és mikor teszel...

BIKA heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Bika
A kedvesed nem mindig a legjobbkor szólal meg. Nem mindig találja el a jó pillanatot arra, hogy emlékeztessen az ígéretedre. Kedden és szerdán ebből lehet vita köztetek. Olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy ne bántódj meg, és ne bántsd meg őt emiatt! Mindent meg tudtok beszélni, ha nem engeditek elharapózni az ellentétet.

Szingli Bika
Vannak emberek, akik nem érzik az élet ritmusát. Folyton rosszkor hívnak, kérdeznek, szólalnak meg. Ez téged igencsak fel tud bosszantani, s ilyenkor nem valami kedves stílusban válaszolsz. Nem baj. Legalább megismerik ezt az oldaladat is. Kedden és szerdán olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek szerint nem kellene bunkón reagálnod. Maradj udvarias!

Empátiával és szeretettel lehet átvészelni a nehézségeketForrás: Shutterstock/Kitja Kitja

IKREK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Ikrek
Irritálnak bizonyos tendenciák a munkahelyeden. Egyre biztosabb vagy abban, hogy innen menned kell. A főnököd nincs a helyzet magaslatán, és nem enged neked nagyobb hatáskört vagy már nem bírod el. Mindezt a szerelmed aggódva nézi végig. Nyugtasd meg, hogy nincs baj! Ne zárd ki őt! Mesélj neki arról is, hogy keresed a megoldást! Kérd, hogy féltés helyett drukkoljon neked!

Szingli Ikrek
A bolygó mozgások szerint a fókuszod nem a párkeresésen, hanem a karriered építésén lesz ezen a héten. Egyre biztosabb vagy benne, hogy a jelenlegi helyről menned kell. A főnököd nincs a helyzet magaslatán, és nem enged neked nagyobb hatáskört, vagy már nem bírod el. Persze nem akarsz a semmibe kilépni. De ez tényleg tarthatatlan. Változtass! Addig, amíg a legjobb nem lesz!

RÁK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Rák
A párod eltökéltsége és józansága jó hatással lehet rád, ha hagyod. Ezen a héten leesik az állad attól a nyugalomtól, ahogy ő kezeli az élet meglepetéseit. Tanulhatnál tőle, de irigykedni tilos. Szerencsésnek érezheted magad, mert ő nem csak a saját érdekeiért tesz, hanem a tieidért is. Együtt, közösen a kulcsszavak a harmonikus kapcsolat megtartásáért.

Szingli Rák
Több ember van a közeledben, akiket irigyelhetnél. Mégse tedd! Ezen a héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint te is nyerhetsz a másik sikerei által. Kérdés, hogy engeded-e? Tudsz viselkedni, de mit sem számít az udvariaskodás, ha az nem őszinte. Legyél önmagad, és merd felvállalni, kimutatni, ha nem vagy jól. Ezzel sok-sok energiát megtakaríthatsz...

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Oroszlán
Nem szűnt meg a veszély, ami a pénzedet érinti. Kedden lesz egy ronda bolygószembenállás, ami arra emlékeztet, hogy vigyáznod kell a pénzedre. A szerelmed nálad felelősségteljesebben kezeli ezt a témát, amiből adódhatnak nézeteltérések közöttetek. Ez sem új. Mindegy, hogy eddig hogyan kezeltétek a pénzt, most az összhangra törekedjetek, és nem lesz baj!

Szingli Oroszlán
Szinte az egész nyár azzal telt, hogy a pénz miatt aggódtál. Sajnos ezen a héten egy keddi bolygószembenállás ezt hozza vissza. Aggódnod nem kell, de vigyáznod igen. Ne vegyél most semmi extrát! Inkább tegyél félre a szűkösebb napokra! Ez nyomaszthat, és gátolhat az ismerkedésben. Nem szeretnél csórónak tűnni, de nincs kedved méregdrága helyeken kávézni...

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Szűz
Egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás az egész hétre rányomhatja a bélyegét. Ebből több érthetetlen és felesleges vita pattanhat ki. Most az egyéniségetek különbségei kiéleződnek. Nem baj, nem tragédia, ha nem értetek egyet mindig mindenben. Az viszont súlyos hiba lenne, ha ezt felnagyítva konfliktust generálnátok. Tiszteljétek egymást és egymás véleményét!

Szingli Szűz
Sok olyan emberrel volt már dolgod, aki szerinted felelőtlenül kezeli az élet komolyabb témáit. Ezen a héten sem úszod meg: egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás összezördülés esélyét mutatja. Sőt nem csak ezen a napon, hanem bármikor feszültség támadhat. Neked is van véleményed és életstílusod, a másiknak is. Ezt vagy elfogadjátok kölcsönösen vagy nincs közös utatok.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.