Külföldi munkát vállalt el Krausz Gábor, teljesen megváltozik az élete

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 Krausz Gábor kihívás munka szállodalánc
Több új kihívás is érkezett Krausz Gábor életébe: nemcsak táncolni fog hamarosan a TV2 Dancing with the Stars című műsorában, de séfként is új lehetőséget kapott. 

Krausz Gábort hamarosan a TV2 Dancing with the Stars című műsorában láthatjuk, de nem ez az egyetlen új kihívás az életében: séfként is hatalmas lehetőséget kapott. Egy új szállodalánc executive séfje lesz, ő dolgozza ki azúj gasztronómiai koncepciót.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta a Borsnak Gábor. Az új munkája sok ingázással jár majd, de ezt nem bánja.

"Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást. Most úgy vélem, hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának. Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni" - árulta el a séf, akinek augusztus elején ért véget a kapcsolata Tóth Gabival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.