Britney Spears legújabb videója a legharcedzettebb rajongóit is kiborította

Forrás: AFP/Valerie Macon -
instagram Britney Spears tánc kés
Britney Spears nyugtalanító videót tett közzé, amelyen késekkel hadonászva táncol. A rajongói aggódnak érte, szerinte nincs miért. 

Az emberek mostanra maximálisan hozzászoktak ahhoz, hogy a válófélben lévő Britney Spears furcsa táncos videókat tesz közzé az Instagram-oldalán, de a nemrég posztolt videójától még a sokat próbált rajongóinak is felszaladt a szemöldökük.

Britney Spears viselkedése egyre aggasztóbb a rajongók szerint Forrás: AFP/Valerie Macon

Az énekesnő ugyanis nagy konyhai késekkel hadonászva táncolt, ami sokakban keltett aggodalmat, de Britney szerint semmi vész. „Ne aggódj, ezek NEM igazi kések!!! Hamarosan itt a Halloween" - írta, ám a videót látva és a kések egymáshoz csörrenését hallva ebben sokan kételkednek. A kommentelési lehetőséget kikapcsolta, az emberek így a korábban Twitternek nevezet X-en fejtették ki a véleményüket.

„Britney Spears késekkel táncol legújabb videójában. Mi a következő lépés? Egy fegyver? A nőnek gyors segítségre van szüksége" - írta egy hozzászóló, de több hasonló poszt született. Britney ezért egy újabb táncos videóban közölte, hogy az egész koncepciót Shakiráról másolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.