A Google Street View buktatta le a csalfa férfit: párja legjobb barátnőjével lépett félre

https://www.tiktok.com/@julianalima.julie -
lebukás megcsalás Google Street View motor
A brazil nő éppen a lakhelye környékét böngészte a Google Street View-n, amikor felismerte a barátját, aki egy másik nővel motorozott.

Juliana Lima a TikTokon osztotta meg a történetét még szeptemberben, azóta a videóját már lassan 10 millió ember látta. Lima a közelmúltban látta az utcájában a Google autóját, gondolta, megnézi, mi látható a lakóhelye környékéből a Street View-n. Egyszer csak meglátta a képeken motorozó barátját, aki mögött egy nő ült - írja a New York Post.

„A hátul ülő nő nem én voltam, megcsaláson kaptam a barátomat a Google Street View-n, le vagyok döbbenve!" - mondta videójában a nő, majd hozzátette, körbejárta a környező utcákat is, hátha megtalálja valahol a parkoló motort, végül egy padon lelt rá a párocskára, amint a férfi a nő ölébe hajtotta a fejét.

A Google Street View buktatta le a csalfa férfit: párja legjobb barátnőjével lépett félre https://www.tiktok.com/@julianalima.julie

Lima rájött, hogy a nő nem más, mint a legjobb barátnője, ettől pedig teljesen összeomlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.