Szakértő árulta el, milyen otthont választottak Angelina Jolie-nak a magyarországi forgatása idejére

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Christopher Polk -
otthon ingatlanszakértő világsztár Angelina Jolie Maria Callas
Magyarországon forgat Angelina Jolie. Horváth Norbert ingatlanszakértő - aki az elkövetkezendő időben a világsztár segítségére lesz a tökéletes otthon megteremtésében - a TV2 Mokkájának vendégeként arról beszélt, milyen különleges kívánságai vannak, ha vannak egyáltalán a színésznőnek a hazánkban tartózkodása során. 

13 év után tér vissza Budapestre Angelina Jolie, aki Maria Callas, legendás operaénekesnőt alakítja majd Pablo Larraín filmjében. Az életrajzi ihletésű produkció a művésznő életének utolsó, Párizsban töltött éveiről szól majd.

Horváth Norbert elmondta, nincs egyszerű feladata, mivel Angelina a viktoriánus korabeli amerikai belsőépítészetet kedveli, és ezt a klasszkus dizájnt nem könnyű megteremteni. Hozzátette, ma már a szállodák is teljesen jó ellátást adnak, de ha a világsztárok hosszabb ideig forgatnak egy idegen országban, jobban szeretnek "igazi otthont" bérelni, ahol nincsenek folyton szem előtt, így a kert, amibe nem lehet belátni, kiemelten fontos. Ez különösen igaz, ha a családjukkal érkeznek.

Angelina Jolie másodszor forgat hazánkban Forrás: Getty Images/FilmMagic/Christopher Polk

A szakember arról is beszélt, hogy a világsztárok által bérelt házaknál milyen biztonsági intézkedéseket tesznek.

Norbert korábban egyébként már dolgozott Bruce Willisnek, valamint Ashton Kutchernek és Mila Kunisnak is. A szakértő elmondta, hogy például Willis konkrét tervekkel állt elő, sőt, amerikából hozott is magával tárgyakat, mint például a matrac vagy a komód.

Hozzátette, általában a világsztároknak általában nincsenek elképesztően furcsa kéréseik, bár most a viktoriánus otthon megteremtése nem könnyű feladat.

A teljes beszélgetést itt meg is nézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.