Több mint 20 éve a tengeren él, bizarr tünetet tapasztal magán a férfi: "elvesztettem a szárazföldi lábaimat"

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
mellékhatás hajó tenger 20 év Super Mario
Több mint 20 évig élt tengeralattjáró hajón egy férfi, Mario Salcedo, aki az utóbbi időben furcsa tünetet tapasztal magán. 

Mario Salcedo 2000-ben kezdett el először a Royal Caribbean hajóin élni, miután otthagyta pénzügyi igazgatói állását az Egyesült Államokban. A Covid idején tartott pár hónapos szünetet, de ezt leszámítva több, mint 20 éve él a tengeren. A Super Mario becenévre keresztelt utazó tenger iránti szeretete azonban egészségére is hatással van.

20 éve hajózik Mario és nem is szeretné abbahagyni Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Mario 2016-ban a Condé Nast Travellernek elmondta, hogy a lábai mostanra már nem alkalmazkodnak túl jól ahhoz a ritka alkalomhoz, amikor a szárazföldre lép.

A tengeri élet azonban mára elég költségessé vált, ám Mario nem tervez felhagyni a fedélzeti élettel. Amíg egészsége engedi folytatja, hiszen ez az élete, számos barátot, emléket és élményeket szerzett a hajón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.