A Jóbarátok szereplői megtörték a csendet: így reagáltak kollégájuk és barátjuk halálhírére

Forrás: NORTHFOTO/HBO Max via Bestimage/Hbo Max Via Bestimage -
közlemény Jóbarátok Matthew Perry halála Matthew Perry
Két nappal Matthew Perry halála után megszólaltak a Jóbarátok szereplői is. Együtt adtak ki közeleményt Matthew Perry halálával kapcsolatban.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer együtt adtak ki közleményt a szombaton váratlanul elhunyt Matthew Perry halálával kapcsolatban. Szívfacsaró soraikat a People magazinnak juttatták el.

Jóbarátok - Olyanok voltak, mint egy család Forrás: NORTHFOTO/HBO Max via Bestimage/Hbo Max Via Bestimage

"Mindnyájunkat mélyen lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk egymásnak, mint színésztársak, egy család vagyunk. Olyan sok mindent lehetne mondani, de most a gyászra szánunk egy kis időt, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Biztosan meg tudunk majd szólalni, de még nem állunk készen rá. Gondolatainkkal és minden szeretetünkkel addig is Matthew családjával, barátaival vagyunk, és mindenkivel aki szerette őt szerte a világon" - áll a színészek közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.