Tóth Gabi elárulta, miért szakítottak Krausz Gáborral, és új párjáról is beszélt

Tóth Gabi Krausz Gábor szakítás
Krausz Gábor augusztusban jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak Tóth Gabival. Soraival már akkor utalt elválásuk okára, hogy az énekesnő összejöhetett a Fricska együttes egyik táncosával, ám Gabi most a TV2-nek adott interjújában másra hivatkozott.

Hetekig szóltak a hírek Krausz Gábor és Tóth Gabi szakításáról. Az érintettek nem nyilatkoztak ugyan, Tóth Vera állt csak kamerák elé, hogy megkérjen mindenkit, hagyják békén a testvérét. Gabi új dalának premierje után végre kamerák elé állt, és a Tények Plusznak mondta el, mi vezetett a váláshoz, valamint - szűkszavúan ugyan - de új párjáról is beszélt.

„Úgy ítélkeznek az emberek, hogy nem látták, milyen küzdelmeink voltak azért, hogy ezt megmenthessük. Sajnos a kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogy ha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni, és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs gyerek. Egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van most így, mintha kapcsolatban maradtunk volna" - kezdte Gabi, majd hozzátette, nagyon nehéz volt a sok hazugsággal szembesülni, amit olvasott, ezeknek semmi köze nem volt a valósághoz. Az emberek hamis képet alkottak róla és a helyzetükről.

Tóth Gabi elárulta, miért szakítottak Krausz Gáborral, és új párjáról is beszélt Forrás: TV2

Az énekesnő azt mondja, jóban van Krausz Gáborral, tisztességesen megbeszélték a dolgokat, a kislányukat együtt nevelik. Azt tartja a legfontosabbnak, hogy a gyermekük azt lássa, szerető szülei vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.