Szenvedélyes ölelésben forr össze Tóth Gabi és Papp Máté Bence: felvétel készült a párról

Tóth Gabi Papp Máté Bence Krausz Gábor Sztárban Sztár leszek! tánc
Augusztus elején osztotta meg a nyilánossággal Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy hatévnyi házasság után elválnak. Gabi kapott hideget-meleget, ám nem nyilatkozott a történtekről. A minap azonban a TV2 kamerái előtt könnyek között vallott arról, szerették volna, de nem tudták rendbehozni házasságukat Gáborral. Az énekesnő most nagy dobásra készül, új párjával, Papp Máté Bencével egy közös tánc erejéig színpadra áll a Sztárban Sztár leszek! legközelebbi adásában. 

A produkció előzetesét, amit a Bors szúrt ki, a csatorna már közzétette, így már most belenézhettek a friss pár szenvedélyes produkciójába.

Gabi néhány napja új dalának premierje után állt kamerák elé, és a Tények Plusznak mondta el, mi vezetett a váláshoz, valamint néhány szót új párjáról is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.