Egy pletyka miatt szakított Robbie Williams és Geri Halliwell: "Ma már egy pillanatig sem hiszem, hogy ez igaz"

Fotó: Ladóczki Balázs -
Robbie Williams Geri Halliwell pletyka paparazzó szakítás
Robbie Williams elárulta, miért vetett véget annak idején a Geri Halliwell-lel folytatott "varázslatos" románcának.

A 49 éves énekes a Netflix új dokumentumfilmjében mesélt a Geri Halliwell-lel való kapcsolatáról. Elárulta, hogy több volt, mint egy fellángolás, és "varázslatosnak" érezte. A november 8-án megjelenő sorozatban Robbie elmondta, hogy a kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor ő az Anonim Alkoholistákhoz járt, ahol figyelmeztették, hogy ne kerüljön senkivel kapcsolatba, mert ilyenkor az ember rendkívül törékeny.

Fotó: Ladóczki Balázs

"Olyankor még egy kaktuszra sem tudsz vigyázni, nemhogy valaki másra" - mondta az énekes. Robbie és az 51 éves Geri a kilencvenes évek elején voltak kapcsolatban, és egy hosszabb nyaralást töltöttek Dél-Franciaországban Robbie dalszerző partnerével, Guy Chambersszel és annak feleségével, Emmával. Robbie a dokumentumfilmben nyíltan kijelentette, hogy nagyon boldog volt, de a paranoiája eluralkodott rajta.

Felröppentek olyan pletykák, hogy Geri szólt a paparazzóknak a nyaralásukról, és Robbie elhitte ezeket a híreszteléseket.

"Ma már egy pillanatig sem hiszem, hogy ez igaz, de akkoriban elhittem. Ez csak azt mutatja, hogy mit tesz a pszichéddel a reflektorfény, és az, ha azt hiszed, nem bízhatsz meg senkiben" - árulta el Robbie, aki komoly függőségéről is vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.