Baba Vanga hátborzongató jóslatai 2024-re: nem sok jóban lesz részünk jövőre

baba vanga jövő Jóslatok hátborzongató
A 2024-es évre is rengeteg rémületes jóslata van Baba Vangának, de azért pozitív dolgok is akadnak köztük.

Baba Vangának, akit gyakran a "Balkán Nostradamusának" neveznek, és aki állítólag szeptember 11-et, Diana hercegnő halálát, a csernobili katasztrófát, Szovjetunió bukását és a Brexitet is megjósolta, 2024-re is van néhány nyugtalanító jóslata.

Állítólag azután alakultak ki különleges képességei, hogy gyerekkorában egy halálos viharban elvesztette a látását, túl sok homok került a szemébe. Annak ellenére, hogy 1996-ban, 84 éves korában elhunyt, néhány jóslata még ma is él. A vak jósnőnek olyan erős látomásai voltak, hogy 85%-ban biztosra ítélik jövendöléseit – derül ki a DailyStar cikkéből. Lássuk, mit jósol 2024-re!

Forrás: Youtube

Merényletkísérletek

Baba megjósolta, hogy Vlagyimir Putyin, orosz elnök ellen merényletet követ el jövőre egy honfitársa.

Terrortámadások és pusztító fegyverek

A vak jósnő egyik látomása többek között az volt, hogy az egyik "nagy ország" 2024-ben biológiai fegyvereket tesztel, vagy ezekkel történő támadásokat fog végrehajtani. Hogy még nyugtalanabbak lehessünk, a jóslat szerint egy európai terrortámadás is várható.

Óriási gazdasági válság

Baba egy hatalmas gazdasági válságra figyelmeztetett, mely megrázza a világot. Több tényezőre is rámutatott, köztük a növekvő adósságokra, a fokozódó geopolitikai feszültségekre és a gazdasági hatalom nyugatról keletre történő eltolódására is.

Rémisztő időjárás, természeti katasztrófák

A következő évre rémisztő éghajlati eseményeket, természeti katasztrófákat jósolt. Jóslata többek között egy szokatlan pályamódosulásra is kitért, amely, ha rövid időn belül megtörténik éghajlati zavarokat és a sugárzási szintek megugrását okozhatja.

Kibertámadások

Baba szerint a kibertámadások száma is megnövekszik majd, a fejlett hackerek pedig olyan létfontosságú infrastruktúrákat vesznek célba, mint az elektromos hálózatok és a víztisztító telepek, amelyek akár nemzetbiztonsági fenyegetést is jelenthetnek.

Forrás: Shutterstock

Áttörések az orvostudomány területén

Pozitív látomásként szolgálhat, hogy orvosi áttörések lehetnek 2024-ben, beleértve a gyógyíthatatlan betegségeket, például az Alzheimer-kór új kezeléseit és a rák lehetséges gyógymódját is.

Mesterséges intelligencia

Végül pedig jelentős áttörést vizionált a kvantumszámítástechnikában, ami tovább gyorsíthatja a mesterséges intelligenciát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.