Angelina Jolie lánya eldobta apja, Brad Pitt nevét

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt Zahara Angelina Jolie Vezetéknév
Angelina Jolie és Brad Pitt 11 évig voltak házasok. Ez idő alatt hat gyermeket neveltek együtt, közülük három örökbefogadott és három saját gyermeket. Egyik lányuk, Zahara egyetemista lett, és amikor felvették a népszerű egyetemi szövetségbe, az ünnepségen hangosan kiabálta a nevét, ám a vezetéknevéből elhagyta a Pittet, csak a Jolie hangzott el. 

Hogy Zahara miért dobta el apja nevét, biztosan nem tudni, de vannak, akik összefüggésbe hozzák azzal a 2016-os esettel, amikor Jolie megvádolta a színészt, mondván egy repülőút során bántalmazta őt. Brad Pittet az esetben ártatlannak találták.

Fekete-fehér családok: hírességek, akik színes bőrű babát adoptáltak Angelina Jolie, Zahara Forrás: Northfoto

Akárhogy is, egy tény, Zahara a Spelman College hallgatójaként felvételt nyert a híres Alpha Kappa Alpha szövetségbe, melynek beiktatási buliján bemutatkozott. A Jolie vezetéknevet az ünnepségen, ahogy az az alábbi TikTok-videóban is hallatszik, hangosan üvöltötte, ám a Pitt vezetéknév nem hangzott el a szájából. Ezt a felhasználók azonnal ki is szúrták és volt, aki örült neki, mások kifogásolták a két sztár örökefogadott lányának akcióját.

@essence

Ivies Up! The first Black sorority just gained a very familiar face as a member! Congratulations to Zahara Marley Jolie-Pitt, daughter of Angelina Jolie and Brad Pitt, who just joined Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. at Spelman College!

♬ original sound - essence

Ami biztos, hogy Zahara imádja az egyetemet, és társai örülnek, hogy ő is az Alpha Kappa Alpha tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.