Nagy éves horoszkóp 2024.: Az nevet, aki utoljára nevet

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 OPOLJA/Shutterstock. No use without permission./Opolja -
asztrológia csillagjegy család horoszkóp karrier
Ki ne lenne kíváncsi arra, mit hoz számára a következő év. Nos, a csillagok segítenek egy kicsit a jövőbe látni. Éves horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. 

A Bikának az év első, az Ikreknek a második felében hozza el a nagy szerencsét a Jupiter. A Kosnak a nyár lehet fordulópont, főleg a magánéletében. A Rák nehézségekkel néz szembe, de aztán beérik náluk is a munka gyümölcse, az Oroszlán és a Vízöntő bátran váltson, ha úgy érzi, nem jó helyen van. A Szűz komoly fejlődési időszakon megy át, amelynek során sok mindent átértékelhet, a szingli Mérleg pedig megtalálhatja a párját. A Skorpiónak a 2024 alapozó év lesz, majd ezt követi az áttörés, amire azonban most még várnia kell. A Nyilas az év egyik nagy nyertese, sokáig emlegeti majd ezt az esztendőt. A Bak magas fordulatszámon pörög, azt, hogy miként éli meg, rajta múlik. A Halakat a Szaturnusz türelemre inti, nem most kell a világot megváltani, a pénzügyekben azonban szerencsés lehet.

Kos éves horoszkóp 2024

Most aztán igaz lesz a mondás, hogy az nevet, aki utoljára nevet! Sok kihívással kell ugyanis megküzdened a következő esztendőben, de végül az élet és az eredmények téged igazolnak majd az éves horoszkóp 2024 szerint. Kiemelt időszak az április 30. és június 8. közötti periódus, amikor bolygód, a Mars felpörget téged és az eseményeket. Ennek ellenére jól tennéd, ha nem kezdenél kapkodni, most tényleg megéri türelemmel kivárni! A szerelemben a nyár hozhat komoly fordulatot.

Van, akinek a pénzügyek, másnak a magánélet alakul jól 2024-ben. Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 OPOLJA/Shutterstock. No use without permission./Opolja

Bika éves horoszkóp 2024

Nagyon szerencsés évnek nézel elébe a 2024-es éves horoszkóp szerint. Május 25-ig a Jupiter a jegyedben áll, de utána sem lesz okod a panaszra. Izgalmas fejlemény várható, amikor április 21-én a Jupiter az Uránusszal együtt áll, ekkor ugyanis a környezeted számára meglepő döntést hozol. Valójában régóta érik ez már benned, de ekkor lesz bátorságod meg is lépni. A személyes céljaidban és a párkapcsolatodban is a fejlődés éve ez, szintet lépsz/léphettek együtt.

Ikrek éves horoszkóp 2024

Igazán izgatottan várhatod az új évet, hogy mi mindent hoz neked a jegyedbe lépő Jupiter: nos, annyit elárulhatunk, hogy csupa jót! Május 26-án lép be a jegyedbe, és több területen is csodákra számíthatsz: szerelem, család, ingatlan ügyek, karrier, pénz, egészség. A párkapcsolatban eljegyzés, esküvő is szóba kerülhet, munkában nagyon komoly előrelépés. Az biztos, hogy nagyon sorsfordító lesz számodra ez az esztendő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.