Túrázók készítettek felvételeket egy több mint 3 méter magas földönkívüliről

fotó videó földönkívüli Ilha do Mel
A felvétel a brazil Ilha do Mel szigetén készült, körülbelül 405 mérföldre a São Paulo partjaitóll, Paraná államban.

A videón két 3 méter magas alak látható a sziklaoldal tetején. A két nehezen kivehető figura nagyon magasnak és karcsúnak tűnik. A közösségi mádiába feltöltött videót rebgetegen látták, közülük többen „ufót” kiáltottak.

Az egyik felhasználó azt írta, a furcsa karmozgású alak a bizonyíték, hogy nem az ember az egyetlen értelmes lény az univerzumban. Mások azonban szkeptikusak voltak, szerintük szándékosan pixelesek a felvételek, hogy ne látszódjon, hogy botokkal mozgatják a figurákat.

képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Raggedstone

A magassgáról ismert labdarúgó, Peter Crouch is írt egy vicces kommentet a videóhoz, miután jókedvű felhasználók felvetették, hogy esetleg ő látható a képken:

"Családi nyaraláson voltunk, kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket" — írta a sportol a poszthoz.

A videó az Instagramról indult, melyhez feltöltői azt írták:

„Emberek, ezek az eredeti videók, amelyeket mi készítettünk. A második videón, amelyen leereszkedik a hegyről, már látszik, hogy úgy néz ki, mint egy normális ember, bár magasabb, mint a túlnyomó többség."

Az állam kormánya is megragadta az alkalmat, hogy népszerűsítse Paraná partjait, a kormányzó azt írta, hogy náluk annyira különleges a nyár, hogy még földönkívüli tursiták is meglátogatják őket.

Ilha do Melben azonban ez az első alkalom, hogy ilyen észlelést jelentettek, bár ufó-szakértők szerint semmi nem bizonyítja, hogy idegenek látogattak volna a brazil államba — írja az Unilad.

A fotók az eredeti cikkben láthatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.