Heti holdnaptár (december 20-26.): Most feleslegesen kergetjük a reményeinket

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Teliholdat követően egész héten fogyatkozóban lesz a Hold, így napról napra kissé energiátlanok, lassúak leszünk, sokszor semmitmondó dolgokat csinálunk, és nem kerülünk közelebb az aktuális célokhoz. De ez a karácsonnyal záródó héten talán nem is olyan különösen nagy baj! Tulajdonképpen nincs azzal gond, ha nem repkedünk és kissé magunkba fordulunk. Békéljünk meg ezzel a körülménnyel, minden úgy jó, ahogy van. Most feleslegesen kergetjük a reményeinket. Jövő héten viszont fordul a kocka, érdemes türelmesnek lenni.

2021. december 20., hétfő a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Nem lesz leterhelő nap, de jöhet pár akadály – ám ettől függetlenül ajánlott aktívnak lenni, figyelni, meghallgatni másokat, mert megláthatjuk azt, ami eddig sosem mutatta meg magát.

2021. december 21., kedd a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Nem szabad rágörcsölni semmire, legfőképp azért nem, mert ez egy nehézkes, döccenőkkel teli nap. Épp ezért ne akarjunk semmit megvalósítani, ami nem mutatja meg magát, ami folyamatosan csak akadályokkal jár.

2021. december 22., szerda az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Feltétlenül mozduljunk ki a komfortzónánkból, merjünk messzire menni, új utat felfedezni, ismerkedni, kinyitni a zárt ajtókat. Tervezz, taktikázz, lépj, és sikert érsz el.

2021. december 23., csütörtök az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Elég összetett nap, néha magával visz a hullámvasút is. A hangulat erősen ingadozhat, nem minden kérdésre érkezik válasz. Amikor meglátjuk azt az igazságot is, az különösen kellemetlen élmény lehet.

2021. december 24., péntek a ♍ban (Fogyó hold, Szűz)

Csendes, néhol fura, vagy épp érzelmes, alkalmanként pedig egyenesen felemelő nap, a kapkodás viszont kerülendő. Amint van mód az elhasznált energia pótlására, ne tétovázz azt megszerezni!

2021. december 25., szombat a ♍ban (Fogyó hold, Szűz)

Csak azt tedd, ami jól esik. Csak oda menj, ahol örömmel fogadnak. Olyasmit nem javallott felvállalni, amit a hátunk közepére sem kívánunk. Rombold le azt, ami már nem ad örömet – akkor is, ha karácsony van.

2021. december 26., vasárnap a ♍ban (Fogyó hold, Szűz)

Ajánlott elcsendesedni, gondolkodni, mindezt vitamentesen! Előbújhatnak a rejtett képességek, szükség is lesz ezekre, mert adódhatnak bonyodalmak. Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit, elnézést kér, jóvátesz mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.