Veca már megtette - Te is öltsd fel az Ez zsír! pólód!

nyeremény póló Ez Zsír! Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ja, hogy még nincs ilyened? Akkor sürgősen szerezz egyet! Most megkönnyítjük a dolgodat, hiszen többet is kisorsolunk a most regisztrálók között!

Már több mint 13.000 használjátok az Ez zsír! alkalmazást, és eddig többen is nyertetek már ajándékokat. Bakos Judit szerdán járt szerkesztőségünkben, hogy átvegye a soproni wellness hétvégére jogosító kuponját. Nagy volt a boldogság! Legközelebb akkor sorsolunk, amikor 20.000-re dagad a használók száma, és akkor egy újabb wellness hétvége kerül kisorsolásra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Csinos, igaz?

Bármerre jártunk, a szép, színes Ez zsír! pólónak hatalmas sikere volt. Akadt olyan "futóbolondunk" - Barbi - , aki minden futásához Ez zsír! pólót húz magára. A nagy sikerre való tekintettel most még több pólót sorsolunk ki. Nézd csak, milyen jól áll Vecának! Semmi mást nem kell tenned, csak annyit, hogy regisztrálj ITT - és te lehetsz az egyik szerencsés, aki Ez zsír! pólóban futhat, görkorizhat, táncolhat, lovagolhat - vagy amit tetszik. Ha elértük a 20.000 regisztrációt, sorsolunk!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.