Cannes 2013 Cannes Steven Spielberg Nicole Kidman zsűri Keith Urban Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Audrey Tautou bevonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevonulni tudni kell. Nicole Kidman tudja ezt, aki impozáns belépővel érkezett meg a ma kezdődő cannes-i filmfesztiválra. Magasra tette a lécet...

Ma kezdődik a világ legnagyobb filmes és egyben médiaeseménye, a 66. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. A vörös szőnyegre már érkeznek a legnagyobb hollywoodi világsztárok, köztük a zsűri elnöke, Steven Spielberg, vagy Nicole Kidman, aki zsűritag. A színésznő minden eddiginél szőkébben jelent meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole Kidman vidáman integet a fotósoknak Cannes-ban

Csillogó, szűk ruhájában a szőkeség megmutatta tökéletes alakját. A 45 éves színésznő két lányát otthon hagyta Los Angelesben. A kicsikre Nicole férje, Keith Urban vigyáz, amíg a mama szerepel.
A fesztivál alatt egyébként összesen nyolcvan filmet mutatnak be. Magyarországot Nagy Dénes Lágy eső című rövidfilmje képviseli. A nyitó és a záró ceremónia háziasszonya pedig Audrey Tautou lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.