30 év után ismét pózol a szupermodell

modell fotó címlap LifeNight Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje visszavonulva éli mindennapjait Christie Brinkley, aki közel a hatvanhoz még mindig bombaformában van.

Saját otthonában fotózták le az exszupermodellt, Christie Brinkley-t, aki egy magazin képsorozata kedvéért még fürdőruhára is levetkőzött - 30 év után először. Nincs oka a panaszra, Billy Joel exfelesége 59 éves és káprázatosan fest. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattintva nézd meg őket. A képek Christie 30 milló dolláros otthonában készültek Hamptonsban, ahol már több éve él a nyilvánosságtól visszavonulva. A modell - aki állítólag még 80 millió dollárnál is többet ér - legutóbbi, sorban a negyedik házassága 2008-ban ért véget, miután volt férje, az építész Peter Cook megcsalta őt egy 17 éves lánnyal. A pereskedés azonban jócskán elhúzódott, a férfi pedig több éven át zaklatta volt nejét.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.