Alig takart valamit a modell bikinije

alak modell szexi Candice Swanepoel Victorias Secret LifeNight bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Swanepoel parányi fekete fürdőruhában strandolt a napfényes Miamiban a brazil pasijával.

Így nem nehéz gyönyörűen lebarnulni! A Victoria's Secret modellje, Candice Swanepoel tökéletes testén minden jól áll, kiváltképp az az aprócska bikini, amiben egy miami hotel úszómedencéjénél parádézott. Ha kíváncsi vagy, hogy festett benne, ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem lepődünk meg, ha a dél-afrikai szépség így őrjítette meg a szálloda férfivendégeit, miközben a medence körül flangált. A 24 éves modell szíve azonban már jó ideje egyetlen pasiért dobog. A szintén modellként dolgozó Hermann Nicolival öt éve már, hogy először találkozott a lány. A jelek szerint pedig nagy a szerelem köztük: mindenki szeme láttára forró csókokat váltottak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.