Narancslébe mártott pamutlabda a karcsúság titka

bizarr modell divatvilág LifeNight anorexia életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddie Murphy modell lánya, Bria kitálalt, mi folyik a divatvilág színfalai mögött: narancslébe mártott pamutlabdát esznek a lányok, hogy vékonyak maradhassanak.

Bria Murphy mögött komoly munkák állnak már. Eddie Murphy 23 éves lánya szerepelt korábban a Maxim oldal hasábjain, reklámozott már hajápolási termékeket és videoklipben is megcsillogtathatta tehetségét.
Bria, akinek szíve-vágya, hogy egyszer Victoria's Secret angyal lehessen belőle, nemrég kitálalt a modellek extrém fogyókúrás szokásairól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Hallottam olyanokról, akik narancsdzsúszba mártott pamutlabdát esznek... Belemártják a golyót a narancslébe, majd lenyelik. Így úgy érzik, tele a gyomruk" - számolt be Bria a Good Morning America showműsorában. Elmondása szerint a modellszakmában iszonyú nagy a nyomás, hiszen szinte naponta szembesülniük kell külső adottságaikkal. Ezen kívül a divat felszínes világa megköveteli, hogy szépségüket és karcsú alakjukat megőrizzék. Sok lány emiatt vagy a drogokba menekül, vagy anorexiás lesz - árulta el Bria. Ezzel ugyan sok újdonságot nem mondott a szépség, de a pamutlabda azért nem semmi...

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.