Kate Hudson combizom pilates jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson lábai karcsúak, ugyanakkor izmosak és nagyon formásak - gyakorlatilag tökéletesek. A színésznő nemrég elárulta, mit tesz a szexi virgácsaiért.

Pár hete a vörös szőnyegen mindenki a színésznő álomszép lábait vizslatta. Szerencsére Kate nem irigy természet: a napokban ugyanis elárulta, hogy milyen sportokat is űz azért, hogy csúcsformában legyen. A harmincnégy éves színésznőt a második gyermeke születése után elkapta a gépszíj, és napi hat órát edzett. "Kezdtem 45-55 perc kardióval, aztán részt vettem egy pilates- vagy egy jógaórán. Ezt a sorozatot pedig volt, hogy egy nap háromszor is elvégeztem."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár edzésterve azért igencsak túlzás, hiszen már az is bőven elég, ha napi 1 órát a mozgásra fordítasz. Kate azonban remekül ötvözte a zsírégető edzést a nyújtó, alakot szépen formáló pilates- és jógaórákkal, ez pedig követendő példa. Korábban mi is mutattunk néhány szuper, otthon végezhető gyakorlatot, melyektől formás lesz a combod - ha van kedved, kattints ide, és próbáld ki őket!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.