Batánovics Lili fogyás dögös X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még arra, hogyan festett Lili a válogatók alatt? Nos, a szép arcú, ám duci lány a verseny alatt igazi nővé érett, most pedig, hogy hetek óta nem láttuk, mi is rácsodálkoztunk arra, mennyire csinos. Tarts a Life.hu-val és nem maradsz le semmiről az exkluzív X-Faktor hétvége alatt! 

Alig ismertünk rá Batánovics Lilire, amikor megláttuk dögös öltözékében a szombati X-Faktor ruhapróbáján. Ez a kreáció azonban szombat estig legyen meglepetés számotokra, helyette most fekete utcai szettben fotóztuk le az énekesnőt.

Batánovics Lili dögös kis feketében - nézegess a galériánkban még több képet az énekesekről! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Lili arról beszélt, a verseny alatti fogyása adott neki lendületet, és azóta tudatosan diétázik. Bár a karjával még nem teljesen elégedett, az, ahogy a stylistjával pózolt, elárulja: remekül érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.