Magas sarkúban jógázik Hilaria Baldwin

Forrás: Instagram/Hilaria Thomas Baldwin -
Stella McCartney Hilaria Baldwin ruha magas sarkú Alec Baldwin jóga Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stílusosan tartja formában magát Alec Baldwin neje, aki ezúttal dizájnerruhában és tűsarkúban állt fejen.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, Hilaria Baldwin különös fogadalmat tett az újévre. Alec Baldwin neje elhatározta, minden nap közzétesz magáról egy jógázó fotót.

Így jógázott Hilaria Baldwin Forrás: Instagram/Hilaria Thomas Baldwin

A jógaoktatóként ténykedő Hilaria sikeresen tartja magát tervéhez: ezúttal magas sarkúban, egy szexi Stella McCartney koktélruhában ereszkedett fejenállásba egy spanyol luxusszálloda tágas szobájában. Ez ám a jóga luxuskivitelben!

Nehezen éled meg a változást? A jóga segít!http://www.life.hu/ez-zsir/20140131-jogaiskola-a-jogaklikkel-vinyasa-flow-orak-hatasa-a-testre.htmlOnline jógaiskolánk jógastílusokat bemutató sorozatát nagy kedvencünkkel, a vinyasa flow jógával folytatjuk. Ha nehéz a változást megélni az életedben, vagy nem megy minden gördülékenyen, keresd az áramlást! Ez Zsír!--A jóga titka: a tökéletes napüdvözlethttp://www.life.hu/ez-zsir/20131010-a-joga-titka-a-tokeletes-napudvozlet-a-jogaklikk-bemutatja-hogyan.htmlTökéletes vagy és boldog? Ha valami mégis hiányzik, változtass! Ezen a héten egy újabb segítséget adunk a kezedbe a jóga hatalmas eszköztárából: egy egyszerű gyakorlatsort, a napüdvözletet. Tanuld meg velünk!Ez Zsír!Sikertörténet: 107 kilóról fogyott izmosra Klaudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140128-sikertortenet-107-kilorol-fogyott-izmosra-klaudia.htmlA fogyáshoz hihetetlen akaraterő és kitartás kell – vallja a 21 éves Klaudia, aki több mint 40 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban. A fiatal lány teste látványos változáson ment keresztül, ezzel pedig Klau élete is teljesen átalakult. Következzen most az ő története.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.