A hasából a popsijába ültették Kim Kardashian zsírját

Forrás: AFP/Getty Images/Dave Kotinsky -
plasztikai műtét zsír has injekció kim kardashian fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresség állítólag injekciós kezeléseket kapott, hogy még kerekebb és nagyobb legyen a feneke. A friss képek alapján lehet benne valami...

Ultrakerek és a szokásosnál is méretesebb popóval rohangál mostanában Kim Kardashian. Pletykák szerint ez nem az anyatermészetnek vagy a féktelen evésnek köszönhető, hanem a precíz orvosi beavatkozásnak. Egy bennfentes a Closer magazinnak azt mondta: nem implantátumról van szó, hanem arról, hogy a hasáról leszívták a zsírt, majd a fenekébe fecskendezték.

Forrás: Facebook/Kim Kardashian

Ki akar magának nagyobb hátsót? Érthetetlen. Kim mindenesetre már nem kezdő a plasztikai operációk terén. Átesett már orrműtéten, ajakfeltöltésen és jó pár botoxkezelésen. Sőt, a terhessége alatt sem vetette meg a ránctalanító terápiákat.

Megtudtuk, mi Sarka Kata álomhasának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140218-sarka-kata-hasa-tokeletes-a-nagy-duettben-megmutatta-hasizmait-ime-a-tippjei.htmlA Nagy Duett közben megakadt a szemünk Hajdú Péter feleségének tökéletes hasizmain. Ebben nem lenne semmi meglepő, hiszen Kata még csak 28 éves, és sportos életet él. Attól azonban, hogy Kata már túl van két szülésen, és mindkét terhessége alatt több mint 30 kilót szedett fel, már mindjárt másként nézünk rá. Kíváncsiak voltunk, mi a szexi celebmami titka – csináljátok utána!Ez Zsír!--Étkezz egészségesen 1 doboz cigi árából - Mi megcsináltuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20140213-egy-doboz-cigi-arabol-egeszseges-elelmiszerek-paradicsom-magok-gyumolcs.htmlJó ideje foglalkozom már az egészséges életmód témakörével, de itthon az emberek jelentős részétől, az ismerősi körömből sokszor kaptam olyan megjegyzést, hogy így étkezni igen drága. Ebben van némi igazság, hiszen a megfelelő helyről vásárolt ételek egy kicsit mindig többe kerülnek, mint a hipermarketek polcain található, adalékanyagban gazdag élemiszerek. Bezzeg a dohányzás - olyat sosem hallottam még, hogy valaki azért nem dohányzik, mert sokba kerül. Pedig drága, nem is kicsit - a Life.hu nemdohányzó részlege ezért úgy döntött, megmutatja, hogy egy doboz cigi árából is bőven elég egészséges finomságot lehet vásárolni. Arról pedig, hogy melyik éri meg jobban, kár is értekezni...Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huA tökéletes ebéd: Rakott zöldséges curryhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140217-greta-konyhaja-rakott-zoldseges-tofus-curry.htmlHa unod a hagyományos ízeket, és van kedved valami olyan egzotikus finomságot kipróbálni, ami még egészséges is, akkor készíts rakott zöldséges-tofus curryt!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.