Műtétekkel lett tökéletes Kim Kardashian arca

orrműtét plasztika kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a celeblány mindig elutasította, hogy kés alá feküdjön, a 8 évvel ezelőtti képét nézegetve biztosak vagyunk benne, hogy átesett néhány műtéten Kanye West nője. 

A sztár nemrég egy 2006-ban készült fotót tett fel képmegosztó oldalára, a változás pedig szembetűnő. A képen Kim fekete bikinifelsőben pózol, az arca pedig teljesen más, mint mostanában. Ez pedig nem csak amiatt van, hogy a haja akkor még sötétbarna volt.

Forrás: AFP, Instagram/Kim Kardashian

Bár Kim mindent tagad, a fotók helyette is beszélnek. Bennfentesek szerint a híresség átesett már orrműtéten, ajakfeltöltésen és jó pár botoxkezelésen. Sőt, még a terhessége hetedig hónapjában is kapott ránctalanító kezeléseket. Kim arca ma már makulátlan, túlságosan is. Jon A. Perlman Beverly Hills-i plasztikai sebész elmondta a Daily Mailnek, hogy Kim arca annyira sima és egyenletes, hogy műtét nélkül 33 évesen lehetetlen, hogy ilyen legyen. Kár a gőzért, Kim, a fotók mindent elárulnak!

Kim Kardashian szebb, mint valaha - Stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20131213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-lawrence-helen-mirren-es-olivia-wilde.htmlA héten olyan történt, ami eddig soha: Kim Kardashian teljesen elkápráztatott bennünket. De láttunk még szuper kiegészítőket is, és megmutatjuk azt is, mely sztárok értelmezték félre az aktuális trendeket. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.TrendÍgy fest a szülés után Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20130804-kim-kardashian-celeblany-megmutatta-magat-a-szules-utan-kris-jenner.htmlKim Kardashian június 15-én adott életet kislányának. A celeblány a szülés után először mutatta meg magát.TrendKim Kardashian, a nehézbombázóhttp://www.life.hu/trend/20121122-divatbotranyok-kim-kardashian-celeblany-egy-igazi-nehezbombazo.htmlA veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában a héten a legnépszerűbb celeblányt mutatjuk be.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.