Meztelenül jógázott Michelle Rodriguez

Forrás: Instagram/Michelle Rodriguez -
Michelle Rodriguez Thaiföld meztelen Cara Delevingne jóga Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálos iramban sztárja képmegosztó oldalára töltötte fel a sikamlós fotót.

Közel érezhette magát a természethez Michelle Rodriguez, aki meztelenre vetkőzve jógázott. Cara Delevingne újdonsült játszópajtása képmegosztó oldalára töltötte fel a fotót, amelyen lótuszpózba ereszkedve élvezi jól megérdemelt thaiföldi nyaralását.

Forrás: Instagram/Michelle Rodriguez

A hírek szerint a színésznőként tevékenykedő Michelle-lel tartott a brit szupermodell is. A páros romantikus kapcsolata egy ideje már beszédtéma a bulvársajtóban, ám egyelőre egyikőjük sem erősítette meg a feltételezést.

Fibromyalgia – amikor csak úgy érzed, hogy fájhttp://www.life.hu/drlife/20140224-titokzatos-es-fajdalmas-neurologiai-megbetegedes-a-fibromyalgia.htmlAlattomos és titokzatos - ezzel a két szóval lehet a leghitelesebben jellemezni egy neurológiai megbetegedést, a fibromyalgiát. Dr. LifeOrigoEgyél bátran este 6 után is! A fitneszvilágbajnok tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140223-egyel-batran-este-6-utan-is-a-fitneszvilagbajnok-tippjei.htmlNemrég már írtunk arról, hogyan szabadult meg 30 kilótól Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. A fiatal lány teste most tökéletes, így neki hihetünk, ha azt mondja, hogy néhány fogyókúrával kapcsolatos „szabály" valójában nem több, mint rossz beidegződés. Dóri elárulta, melyek azok az ételek, amiket este 6 után is bátran ehetsz anélkül, hogy ártanál a vonalaidnak.Ez Zsír!--Rúzsa Magdi mellé álltak rajongóihttp://www.life.hu/bulvar/20140226-kiraly-tamas-kiraly-viktor-es-kiraly-linda-edesapja-ruzsa-magdit-a-dal-zsuritagjat-kritizalta-az.htmlKirály Tamás, Király Viktor és Linda édesapja egy meggondolatlan pillanatában Facebook-posztban szólt be A Dal zsűritagjának, Rúzsa Magdinak. A Life.hu-nak elárulta, nem akarta megbántani az énekesnőt, csupán - ahogy fogalmazott - egy rossz, magányos pillanatában kicsordult belőle az elkeseredés. Magdi rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kritikus bejegyzést. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.