Álomhasat villantott Dundika is

has Sarka Kata Dundika edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel azután, hogy Sarka Kata álomhasat villantott A Nagy Duettben, Dundika is megmutatta, milyen lapos lehet egy csinos anyuka pocakja.

Sarka Kata hosszan mesélt a Life.hu-nak arról, milyen módszerrel éri el, hogy hasa két gyerek után is irigylésre méltóan izmos és lapos. Biztosak voltunk benne, hogy A Nagy Duett másik celebanyukája, Majoros Hajnalka is eszméletlenül jól néz ki a ruha alatt is.

Forrás: www.facebook.com/dundikaofficial

Csak két hetet kellett várni, hogy erről nem csak mi, hanem tévénézők százezrei is megbizonyosodhattak. Dundika szerint egyre több anyuka van, aki a szülés után nem hagyja el magát, hanem odafigyel az alakjára. Legyen igaza!

Állati frizurával Duettezik Liptaihttp://www.life.hu/trend/20140302-liptai-claudia-frizuraja-a-nagy-duett-adasaban.htmlSzokásához híven az élő show előtt nem sokkal mutatta meg magát Liptai Claudia a rajongóinak.Trend--Sarka Kata kövér diáklányból vált bombázóváhttp://www.life.hu/bulvar/20140302-igy-lett-sarka-kata-kover-diaklanybol-bombazo-a-nagy-duettben.htmlSarka Kata a ma esti A Nagy Duettben megmutatja, hogyan válhat egy egyszerű diáklányból percek alatt bombázó.TV + BulvárOrigoSarka Kata elárulta, mennyit kap A Nagy Duettérthttp://www.life.hu/bulvar/20140302-sarka-kata-es-az-amatorok-gazsija-a-nagy-duettben.htmlValószínűleg mindenki tudja, nem ingyen vállalják a médiaszereplést, a sorozatos próbákat, a rengeteg munkát a magyar celebek A Nagy Duett című műsorban. A velük kötött szerződés minden pontja üzleti titok, Sarka Kata azonban egy dolgot elárult.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.