Kőkemény bálna alak Hódi Pamela szoptatás szülés edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese újra a régi: a kemény edzéseknek köszönhetően visszanyerte régi alakját.

Berki sokszor alázta Pamelát a terhessége alatt és a szülés után. A tökéletes izmait naponta karban tartó sportoló időnként pikírt megjegyzéseket téve, többek között bálnának nevezte gyermeke anyját. Pamela most, hogy véget ért a szülés utáni megterhelő időszak, egyre többet tesz azért, hogy visszanyerje tökéletes alakját. Az edzőteremben készült fotó alapjánúgy tűnik, nagyon jó úton halad.

Forrás: facebook/Hódi Pamela

Anno Berki azt is kifogásolta, hogy a szoptatás alatt Pamela még nem volt hajlandó fogyókúrázni, sőt szexről sem lehetett szó kettejük között. A fogyókúra kapcsán valószínűleg ezek a problémák is rendeződtek és a pár ezentúl vidáman összebújhat.

Sport a szabadban, allergiásan? Lehetséges, csak csináld okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20140331-hogyan-edzzunk-a-szabadban-tavaszi-allergiaval.htmlViszlát, nagykabát és zsúfolt konditerem! Isten hozott, póló és kocogás a szabadban, ahol meleg van, virágoznak a fák, és olyan emberek vesznek körül, akiket hasonlóan felvillanyoz a langyos szellő. Arra azonban vigyázz, hogy az allergia könnyen megkeserítheti a szabadtéri edzést - a Life.hu elárulja, mire érdemes odafigyelned. Ez Zsír!OrigoPárja hízlalja Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140331-jennifer-aniston-amerikai-szinesznot-justin-theroux-amerikai-szinesz-carbonara-spagettije-hizlalja.htmlA Jóbarátok színésznője nem tud ellenállni Justin Theroux spagettijének, amely bizony az ő fenekét sem kíméli.Ez Zsír!--A relaxálás szépít - megmutatjuk, hogyan csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20140321-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-relaxacio-szepit.htmlA relaxáció szó szerint ellazulást jelent. Egyik lényeges hatóeleme, hogy amit elképzelünk, arra testünk reagál, azt meg is valósíthatja. Érdemes napi néhány percet relaxálnod, mert amellett, hogy csökkenti a stresszt, látványosan szépít is. Relaxálj velünk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.