Life.hu Csajfeszt alakformáló Class FM zumba Kiss Orsi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsi a Life.hu Csajfeszt egyik edzője lesz, hogy egy kőkemény alakformáló órával bizonyítsa, nemcsak remek műsorvezető, hanem edzőként is megállja a helyét.

Orsi 8 éves kora óta intenzíven sportol, 15 éve pedig már edzőként is zsírégető és alakformáló órákat tart. A Life.hu-nak most arról mesélt, miért éppen az alakformáló óra a legjobb választás, ha formába akarod hozni magad.

Forrás: redlemon

„Ennek az órának nem az a lényege, hogy a mérleg kevesebbet mutasson, hanem a test szerkezetét formáljuk át és aki kitartó, az a nadrágján fogja érezni a változást. Formásabb lesz és tónusosabb izmokkal fog rendelkezni" – magyarázta Orsi, miért éppen emellett a bemutató óra mellett döntött. A Life.hu Csajfeszten az összes sportprogramon ingyen vehetsz részt.

A Life.hu sztárszerzői a helyszínen

Május 31-én találkozhatsz a helyszínen a Life.hu sztárszerzőivel. Müller Péternek kérdéseket tehetsz fel, Takács Nóra a helyszínen forgat Jónő-videót az arra látogatókkal, de kint lesz Csonka András, a Kezdj új életet projektünk hétköznapi hősei, és természetesen Nánási Pál és Ördög Nóra is.

„Az óráimon minden nagyobb izomcsoportot átmozgatunk, és mindig használok az edzéseken segédeszközöket, mint például dinamikus ülőpárna vagy gumikötél. A Life.hu Csajfeszten fél órában azt szeretném demonstrálni, hogyan néz ki nálam egy alakformáló óra és átmozgatjuk az egész testet. A bemutatót pedig zumbával zárjuk, amivel szeretnék egy kis bulit is belecsempészni az edzésbe" – mosolygott Orsi, aki elárulta, ő milyen sporttal tud kikapcsolni.

„Szeretek bikram jógázni, mert ez az a mozgásforma, ahol jó melegben hajtjuk végre a gyakorlatokat. Ilyenkor teljesen kikapcsolok, muszáj a feladatra koncentrálni, hiszen mindegyik gyakorlat közben egyensúlyozni is kell. Futni is szeretek, nemrég a Vivicittá 10 kilométeres távján 55. helyezést értem el" – mesélte lelkesen a Class FM csinos műsorvezetője, aki mindenkit szeretettel vár a Life.hu Csajfeszten.

A pontos programokról a Life.hu Csajfeszt-oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is tájékozódhatsz!

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!
Life.hu Csajfeszt - Végre. Valami. Nekünk.http://www.life.hu/news/20140506-a-life-hu-csajfeszt-negynapos-ingyenes-fesztival-nokrol-noknek-majus-29-es-junius-1-kozott-a.htmlMájus 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Az ingyenes fesztiválon rengeteg program szól majd a nőkről nőknek. Vagyis nektek. Természetesen ezt a Life.hu és sztárszerzői sem hagyják ki!NewsOrigoBulizz egy nagyot a Life.hu Csajfeszten!http://www.life.hu/news/20140514-a-life-hu-csajfeszten-fellep-pely-barna-uj-zenekara-a-b-the-first-gajer-balint-belmondo-es-meg.htmlPély Barna és a B the First, Gájer Bálint, Belmondo - ez csak egy kis ízelítő abból a temérdek koncertből, ami a 4 napos, ingyenes rendezvényen vár rátok!News--Kérdezz te is Müller Pétertől a Life.hu Csajfeszten!http://www.life.hu/news/20140512-life-hu-csajfeszt-szily-nora-vendege-muller-peter-kerdezz-a-nyeremenyekert.htmlMájus 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon, ahol a Life.hu sztárszerzőivel is találkozhatsz. Az egyik legkülönlegesebb program Szily Nóra beszélgetése Müller Péterrel, akitől a helyszínen te is kérdezhetsz.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.