nevetés hahota jóga jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nevetőedzés felsőfokon - a hahota jóga nemcsak a stresszes életmód ellen kiváló, de a nevetés, mint tudjuk, sok mindenre gyógyír. A foglalkozás lényege az, hogy csoportban történik, és a légzésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Sőt, egy ilyen óra jelentős kalórialeadással is jár!

Térdjavító jóga, nem csak futóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140523-jogaiskola-a-jogaklikkel-terdjavito-gyakorlatok.htmlA jóga testmozgás szempontjából önmagában is elég abban az esetben, ha dinamikus elemeket megfelelő arányban tartalmaz a gyakorlás. Ha nem, akkor a jóga hasznos kiegészítője lehet valamilyen aerob mozgás, mint pl. a futás. Arról nem beszélve, hogy a futás mellé mennyire csodálatos és a teljesítményt növelő, regeneráló mozgásforma a jóga. Ez Zsír!--Izmos felsőtest nem csak férfiaknak - így segít a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140504-jogaiskola-a-jogaklikkel-eros-izmos-test-jogaval.htmlHa eddig úgy gondoltad, hogy a rendszeres jógázástól nem lesznek szép és kidolgozott izmaid, akkor ideje, hogy más szemmel nézd az egész testet átmozgató gyakorlatsorokat. Ez Zsír!OrigoNehezen éled meg a változást? A jóga segít!http://www.life.hu/ez-zsir/20140131-jogaiskola-a-jogaklikkel-vinyasa-flow-orak-hatasa-a-testre.htmlOnline jógaiskolánk jógastílusokat bemutató sorozatát nagy kedvencünkkel, a vinyasa flow jógával folytatjuk. Ha nehéz a változást megélni az életedben, vagy nem megy minden gördülékenyen, keresd az áramlást! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.