Így szabadul meg úszógumijától az egykori Megasztáros

Forrás: Facebook/Szakos Andrea -
fogyás Facebook Megasztár szénhidrát úszógumi edzés Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakos Andi, a Megasztárból ismert énekesnő kemény diétába fogott. Egyfolytában sportol, nem eszik szénhidrátot. Szépen olvadnak le róla a kilók.

Egy hét alatt már három kilótól szabadult meg Szakos Andi. A Megasztárban felbukkant énekesnő a Facebook oldalán büszkén posztolt egy fotót átalakulóban lévő alakjáról.

Ilyen volt a Megasztárban és így fest most Forrás: Facebook/Szakos Andrea

„Úszógumi eltávolító folyamat elkezdve. Jól haladok, de itt a nyár, szóval ideje belehúzni! Remélem 2-3 hét és egy újabb hasonló képen már kevesebb lesz a husi! Edzésre fel!" – írta a fotó alá Andi, akit ezután szinte megrohamoztak rajongói az edzéstervért. Meg is osztotta, ő hogyan csinálja:

„Lemondtam a tésztáról és a kenyérről. Illetve kenyér csak pirítós formájában max. reggel! Futok mindennap! Ha nem tudok futni, akkor plusz egy óra edzés otthon. Súlyzók, hasazás, szóval edzek ezerrel! Hozzáteszem, ez az elején jó, hogy hamar lement, de lassan megáll majd a fogyásom, legalábbis egy időre és akkor kell kitartanom! És a legfontosabb, hogy NO cukor! Én ezzel sajnos bűnözök, mert a kávét útálom cukor nélkül, de persze napi maximum két feketét iszom, szóval igyekszem nyugtatni magam, hogy az nem sok" – fejtette ki az énekesnő, akinek drukkolunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.