Ma már brutális lábakon tipeg Jessica Simpson

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
izom Jessica Simpson gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol vannak már azok a Jessica Simpson számára borzalmas napok, amikor a terhesség alatt felszedett plusz kilókkal kellett együtt élnie? A foglalkozását tekintve meghatározhatatlan szőkeség mára Madonnára gyúrta magát.

Jessica Simpsonról nemrég azt írtuk, hogy sokan már aggódnak érte, annyira lefogyott. A szőkeség második terhessége után 30 kilót fogyott. A fogyással együtt olyan izmokat növesztett, amelyet Madonna is megirigyelhetne, pedig a popkirálynővel sokakat lehet ijesztgetni, annyira szálkásra gyúrta magát. Jessica Simpson teste is egyre keményebb. A cikkben lévő képen sem semmi, de nézd meg a US Magazine fotóját ITT.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Edzője jelenleg Harley Pasternak sztártréner, aki Megan Fox és Hilary Duff színésznőkkel is dolgozott. Az edző a kitörésekre esküszik - azoknak is a speciális változataira. Erről már hallhattál nálunk is, ugyanis a világ legszexisebb nője is ezeknek a gyakorlatoknak (és a géneknek) köszönheti az alakját. Ezenkívül a fitneszlabdán végzett csípő- és fenékemelések is hatásosak Jessica edzője szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.