Kapócs Zsóka megmutatta tökéletes bikinis testét

Forrás: Origo -
alak Szingapúr Kapócs Zsóka Facebook Egyesült Államok bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Amerika után Szingapúr felé vette az irányt. Mindezt Facebook-oldaláról tudjuk, ahová büszkén posztolt egy fotót bombatestéről.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Kapócs Zsóka nemrég még az Egyesült Államokban kalandozott barátnőjével. Most pedig már Szingapúrból készült képek lepik el közösségi oldalát. A legfrissebb például ez a bikinis fotó, amelyen alaposan megcsodálhatjuk csodás idomait.

Forrás: Origo

Hogy pontosan mit csinál az ázsiai országban és kivel tölti az idejét, nem tudni. A minap még nagyon titokzatosan nyilatkozott terveiről a hot! magazinban: „Hamarosan újabb kalandos útra indulok. Azt még nem árulom el, hova, de a világ másik felére, annyi biztos."

Ma már brutális lábakon tipeg Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140612-jessica-simpson-kigyurta-magat-labai-nagyon-izmosak.htmlHol vannak már azok a Jessica Simpson számára borzalmas napok, amikor a terhesség alatt felszedett plusz kilókkal kellett együtt élnie? A foglalkozását tekintve meghatározhatatlan szőkeség mára Madonnára gyúrta magát.Ez Zsír!--Kislánya születése óta 20 kilót fogyott Judyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140612-judy-a-groovehouse-enekesnoje-20-kilot-fogyott-kislanya-szuletese-ota.htmlAz énekesnő kemény munkával érte el, hogy most karcsúbb, mint a szülés előtt. Már plasztikáztatni sem akar.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huMiló Viki napi 10 órát is mozog - csúcsformában van!http://www.life.hu/ez-zsir/20140610-milo-viki-magyar-vilagbajnok-bokszolono-edzese-ha-eppen-nem-meccsre-keszul.htmlMiló Viki magyar világbajnok bokszolónő már abbahagyta a versenyszerű sportot, de edzőként szinte naponta megfordul a ringben. Viki imádja két kiskutyáját, és őket is nagyon szívesen trenírozza. Remek formájának titka, hogy néha 10 órát is mozog egy nap, ebben pedig a kutyusok is a segítségére vannak. Viki azt is elárulta, pontosan mit tesz akkor, ha elszalad vele a ló, és túlzásba viszi a csokievést.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.