Beyoncénak van a legjobb bikinialakja, J.Lo csak a második

alak Beyoncé bikini bikinialak Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, az énekesek között kinek van a leginkább strandkompatibilis teste. Nem mondjuk, hogy túlságosan meglepődtünk a felmérés eredményén.

Beyoncé 27,3 százalékkal vezeti az iHeartRadio listáját, amelyen a legjobb alakú énekeseket és énekesnőket rangsorolták. A második helyen Jennifer Lopez végzett 23 százalékkal, a harmadikon pedig Gwen Stefani 18,2 százalékkal. A sorban szerepel még Usher, Jake Owen, Miley Cyrus, Flo Rida és Lil Wayne is. Te mit gondolsz, tényleg Beyoncénak van a legjobb alakja? Vagy Jennifer Lopeznek? Szavazd meg!

Kinek van a legjobb alakja?

Beyoncé pancsol

Forrás: Instagram / Beyoncé

Jennifer Lopez napozik

Forrás: Instagram / Jennifer Lopez

Gwen Stefani szexiskedik

Forrás: Instagram / Gwen Stefani

Legyél olyan formás, mint Beyoncé!

Egy korábbi cikkünkben megosztottuk veletek az énekesnő tökéletes alakjának titkát. A trükk az, hogy a szokásos edzőtermi gépek helyett – melyek általában egy irányban edzik a testet – olyan gyakorlatokat részesített előnyben, amelyek 360 fokban átmozgatják az izmokat, és főképp a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra helyezte a hangsúlyt. Saját testsúllyal végzett gyakorlatokat mi is mutattunk. Itt találod a leghatékonyabb edzést a feszes hasizomért, ezzel az egyszerű gyakorlattal pedig a combodat teheted formássá. Ha csak néhány perced van naponta, akkor se mondj le a mozgásról. Ezt a mindent átmozgató gyakorlatsort neked találtuk ki!
Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válásahttp://www.life.hu/intim/20140729-beyonce-enekesno-es-jay-z-lehet-hogy-elvalnak-beyonce-egyedul-nezett-lakast.htmlHónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...Intim--Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?http://www.life.hu/bulvar/20140728-beyonce-es-jay-z-kihagyta-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojet.htmlAz évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.TV + Bulvár--Mi köze Beyoncénak A szürke ötven árnyalatához?http://www.life.hu/bulvar/20140720-a-szurke-otven-arnyalata-traileret-posztolta-instagramjara-beyonce.htmlNos, arról még most sem szól a fáma, hogy lesz vagy nem lesz szex A szürke ötven árnyalatában, de azt sejteni lehet, hogy a nagysikerű könyv filmadaptációjához köze lesz Beyoncénak is... Hogy miből? Az énekesnő az Instagramján osztotta meg a készülő mozi trailerét. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.