Vakáción a spanyol királyi család – íme, az első kép a nyaralásról!

Forrás: Northfoto -
VI. Fülöp király Letícia spanyol királyné palota Spanyolország családi fotó Mallorca jacht nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruha és strandolás helyett palotában alszik és jachton utazgat majd VI. Fülöp spanyol király és gyönyörű családja.

Nem egy hagyományos családi nyaraláson fotózták le a spanyol királyi család tagjait, akik jelenleg épp a meseszép Mallorcán töltik jól megérdemelt pihenésüket.

Forrás: Northfoto

Strandolás és fürdőruha helyett talpig felöltözve állt Fülöp király és Letícia királyné két lányukkal, Zsófiával és Leonórával a király nyári rezidenciája, Marivent-palota előtt. A királyi család pihenésük egy részét jachtjukon fogják tölteni, de tervezik a sziget más részeinek bebarangolását is.

A nő, akitől kezdhet rettegni Katalin hercegnő

I. János Károly júniusban jelentette be lemondását a spanyol trónról. Ettől kezdve minden szem az új spanyol királyra, Fülöpre és szépséges feleségére, Letíciára szegeződött - főképpen az utóbbira, akinek páratlan stílusérzékéről nemcsak a Life.hu nyilatkozott elismerően. Annyi bizonyos, hogy nem véletlenül emlegetik az újdonsült spanyol királynét Katalin hercegnő vetélytársaként. Az egykori Letizia Ortizról ide kattintva olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.