Így jógázik a világ legjobb hegymászója

Forrás: Instagram/Alex Honnold -
Alex Hunnold hegymászó ászana szikla sziklamászó jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Honnold megmutatta, milyen egy szikla peremén jógázni és egy könnyed ászanába dobta magát.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alex Honnold a mászótörténelem legbonyolultabb kötél és biztosítás nélküli mászását hajtotta végre Mexikóban az El Toro égbe csúcsosodó falán. A sziklamászó srácra már akkor felfigyeltünk, most azonban hogy egy jógapózt is nyomott a falon, amivel végleg a szívünkbe véste magát.

Forrás: Instagram/Alex Honnold

"Volt, aki furcsa pillantásokat vetett rám, mikor jógáztam, pedig milyen jó móka" – írta a kép mellé Alex.

Jógázz velünk!

Akár pár perc jóga is csodát tehet - így melegítsd fel elgémberedett végtagjaidat a hideg napokon. Kattints IDE!
Izmos, formás combokra vágysz? 3 gyakorlat, amit tanulj meg még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150126-crosstrening-edzes-combizom-gyakorlatok-a-feszes-formakert.htmlErős combok, feszes, tónusos izmok, egészséges térdízület? Ezek mind teljesülnek, ha nem hanyagolod el a combizmok edzését. Mutatunk is 3 gyakorlatot, amik pofonegyszerűek, és érdemes rendszeresen végezni őket.Ez Zsír!--Ne gőzölj a szaunában! Ezek a szaunaetikett sarkpontjai, amikről tudnod kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150202-szaunaetikett-es-szokasok-magyarorszagon-a-szaunazas-kulturaja-hazankban.htmlÁllandó feszültséget tapasztalsz a wellness-szállók szaunarészlegén? Örökös verseny van az apró kabinok legjobb helyeiért, a felső padsorért és a merülőmedencéért? Ki vannak függesztve a szabályok az ajtó mellé, de azokat senki sem olvassa el? Utánajártunk, miképpen működik a szaunakultúra hazánkban, és miért is olyan, amilyen.Ez Zsír!--Nincs rendben a torkod? Gyakorold velünk a gyertyapózt!http://www.life.hu/ez-zsir/20150130-jogaiskola-a-jogaklikkel-nincs-rendben-a-torkod-gyakorold-velunk-a-gyertya-pozt.htmlTorokfájás, köhögés, rekedtség – olyan tünetek, amelyek sokakat érintenek és a torokcsakra egyensúlyvesztésére utalhatnak. Ezek a tünetek akadályozzák a beszédet és arra kényszerítenek bennünket, hogy egy kicsit hallgassunk, csendesedjünk el és halljunk meg másokat is, illetve halljuk meg a saját belső hangunkat. Ez Zsír!ThinkstockKatalin, a diétahercegnő - vajon melyiket választja a szülés után?http://www.life.hu/ez-zsir/20150129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-vajon-dietazik-e-a-szulese-utan-is.htmlA mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és ez egészen biztosan így lesz a második baba világra jövetele után is. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái.Ez Zsír!--Elképesztő teste van a háromgyerekes anyukának - szülése után 60 nap alatt fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150129-elena-perminova-harom-gyerek-utan-is-bombazo.htmlHatvan nap alatt terhespocakból hasizmokat varázsolt magának az elképesztően szexi orosz szupermodell, Elena Perminova. Nézd meg a lenyűgöző átalakulást!Ez Zsír!--20 ok, amiért érdemes citromos vízzel kezdeni a napodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20150203-citromos-vizzel-jo-kezdeni-a-napot-nagyon-hatasos-a-dietetikus-is-elmondja-miert.htmlA citromos víz nem csak tökéletes szomjoltó, de a szervezetet is vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb természetes energiabombának tartják. Miért érdemes citromos vízzel kezdened a napod? Eláruljuk! Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.