Az edzés 50 árnyalata - Elkészült a Szürke edzésprogram

Forrás: Twitter/louisehazel -
Szürke 50 szürke A szürke ötven árnyalata Louise Hazel edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürke 50-rajongók, figyelem! Mostantól nem csak könyv, film és fehérnemű formájában élvezhetitek a kedvenceteket, elkészült az edzésterv is. 

Louise Hazel olimpikon a gyors fogyás mellett köteleket, láncokat és fájdalmat ígér azoknak, akik elkezdik a 45 perces szuperintenzív edzésprogramját.

Az edző szerint orgazmikus élményben lesz része a 50 shades ass whooping kipróbálóinak, hiszen annyi hormon szabadul fel sport közben, mint egy jó szex alatt.

Forrás: Twitter/louisehazel

"Kegyelemért fogsz könyrögni a gyakorlatok alatt, de utána kirobbanó formában leszel" - ígéri az edző, aki E. L. James trilógiájának nagy rajongója, és úgy gondolja, Christian Grey emlékképével a nők fejében még a kemény sport is könnyebben megy.

Ha már nem tudsz várni a filmpremierig, íme egy kis ízelítő és a magyar előzetes. A Valentin-napra korbácsos szerkóval is készülhetsz a pasidnak, amit a film ihletett.

Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFPMit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.KultOrigoA nők elleni erőszakra buzdít A szürke ötven árnyalata? Szerveződnek a tüntetésekhttp://www.life.hu/news/20150205-a-nok-elleni-eroszakot-nepszerusiti-a-szurke-otven-arnyalata-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen-kuzdo.htmlKanadai és amerikai szervezetek is bekapcsolódtak abba az ellenkampányba, amely szerint a hamarosan bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalata mozifilm a nők bántalmazását népszerűsíti. A csoport bojkottálja a filmet, de van, ahol be is tiltották.NewsOrigoHuncutkodásra fel! Minden eddiginél szexisebb az újabb A szürke ötven árnyalata fehérneműhttp://www.life.hu/intim/20150129-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-a-bluebella-legujabb-szexis-fehernemu-kollekciojat.htmlA szürke ötven árnyalata ihlette azt az új fehérnemű kollekciót, amelyet nemrég dobtak piacra. Mondanunk sem kell, hogy csupa szexi és dögös darabok. Grrr...Intim--1:43 perc élvezet hétfő estére: Itt van A szürke ötven árnyalata első teljes jelenetehttp://www.life.hu/bulvar/20150202-a-szurke-otven-arnyalata-film-elso-teljes-jelenete-videon.htmlEddig csak másodpercnyi új filmkockákat kaptunk, de most végre-végre itt egy teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából. Helyezkedj el: 1:43 másodperc teljes kikapcsolódás jön.TV + Bulvár--Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.