"Éhes vagy?" "Nagyon!" - Újabb ízletes jelenet A szürke ötven árnyalatából

jelenet Szürke 50 Christian Grey A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na, jó! A szürke ötven árnyalata marketingesei nem viccelnek: egyre kapjuk az újabb és újabb jeleneteket a filmből. Most a konyhába kalauzolnak bennünket.
Forrás: Videa.hu

A fakanálból egyelőre nem lesz paskoló, a hosszúkás konyhai eszközök sem válnak dildóvá, és a kötözőspárga sem kerül élő szövetekre. Van viszont popsirázás, vágyakozó tekintetek és kipirult orcák.

Forrás: Videa.hu

Forrás: Videa.hu

Forrás: Videa.hu

A teljes jelenetért kattits az Origo Filmklub cikkére, amelyből azt is megtudhatod, pontosan hány percet láthattunk már a filmből.

Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet!

Január 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.
Mit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.Kult--A nők elleni erőszakra buzdít A szürke ötven árnyalata? Szerveződnek a tüntetésekhttp://www.life.hu/news/20150205-a-nok-elleni-eroszakot-nepszerusiti-a-szurke-otven-arnyalata-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen-kuzdo.htmlKanadai és amerikai szervezetek is bekapcsolódtak abba az ellenkampányba, amely szerint a hamarosan bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalata mozifilm a nők bántalmazását népszerűsíti. A csoport bojkottálja a filmet, de van, ahol be is tiltották.NewsOrigoA szürke ötven árnyalata: Több nyögésre számított Anastasia magyar hangja, Földes Eszter (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150206-tobb-nyogesre-szamitott-anastasia-magyar-hangja-foldes-eszter-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlVan, aki már látta az erotikus regénytrilógiából készült filmet, sőt, azt is tudja, milyen érzés Anastasia Steele bőrébe bújni. Ő a fiatal nő magyar szinkronhangja, Földes Eszter.TV + BulvárOrigoDobpergés! Megnézheted az újabb teljes jelenetet A szürke ötven árnyalatából!http://www.life.hu/news/20150204-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-jelenete-lett-nyilvanos.htmlItt A szürke ötven árnyalata újabb jelenete. Az interjús részt láthatod Christian és Anastasia között.NewsOrigoItt az újabb exkluzív rész! Nézd meg A szürke ötven árnyalata kulcsjelenetét!http://www.life.hu/news/20150205-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-film-ujabb-exkluziv-jelenete-kerult-nyilvanossagra.htmlA szürke ötven árnyalata egyik legfontosabb jelenetét hozták nyilvánosságra a mai Today Show-ban.News--1:43 perc élvezet hétfő estére: Itt van A szürke ötven árnyalata első teljes jelenetehttp://www.life.hu/bulvar/20150202-a-szurke-otven-arnyalata-film-elso-teljes-jelenete-videon.htmlEddig csak másodpercnyi új filmkockákat kaptunk, de most végre-végre itt egy teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából. Helyezkedj el: 1:43 másodperc teljes kikapcsolódás jön.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.