Te elhiszed, hogy ez a nő 8 hónapos terhes?

Forrás: http://stagemama.net/ -
vékony karcsú terhesség terhespocak táplálkozás egészséges életmód fehérneműmodell mozgás sport kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész internet egy emberként keresi a leesett állát Sarah Stage Instagram-oldalát böngészve: a fehérneműmodell pocakját nézegetve nehéz elhinni, hogy valóban 8 hónapos terhes.

Míg a legtöbb kismama szülés előtt egy hónappal már a bővebb szabású, kényelmes ruhákat részesíti előnyben, addig Sarah Stage-nek esze ágában sincs elrejtenie karcsú, izmos testét: helyette előszeretettel mutatja meg magát fehérneműben közösségi oldalán.

Forrás: http://stagemama.net/

Bizony, akár hiszed, akár nem, a 30 éves Los Angeles-i kismama, aki magát fehérneműmodellként és állatvédőként definiálja, immár 8 hónapos terhes.

Forrás: http://stagemama.net/

Sarah, akinek Instagramon tálalt életét már több millióan követik, várandóssága előtt is ügyelt az egészséges életmódra és a sportra, amelyeket a gyermekvárása idején sem hanyagolt el.

9 hónapos terhesen súlyzókat emelget a kismama

Bár Sarah pontos edzéstervét nem ismerjük, Lee-Ann történetét azonban annál inkább. A 9 hónapos kismama súlyemelős fotója korábban az egész világot bejárta, hatalmas felháborodást keltve. Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Bár alkalmanként el-elcsábul egy-egy sajtburgerre, Sarah, aki a babavárás ideje alatt is modellkedett, továbbra is odafigyel a táplálkozására, ami főképp csirkéből, spenótból és quinoából áll, illetve minden nap látogatja az edzőtermet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.