Így néz ki bikiniben Kourtney Kardashian 5 hónappal a szülés után!

fotó Kourtney Kardashian szülés bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnőt, aki decemberben adott életet harmadik gyerekének, Mexikóban kapták el a fotósok, ahogy fürdőruhában élvezi a családi nyaralást.

Kourtney Kardashian gyönyörű kisfia öt hónapos, a celebnő pedig elérkezettnek látta az időt, hogy fürdőruhába bújjon. Kourtney jól mutatott a magasított derekú fekete bikiniben, ami kicsit takar is, de éppen csak annyira, amennyire kell.

A fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozzák magukat csúcsformába a sztárok idén nyáron? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön, az Ez Zsír! életmódmagazinban szuper trükköket és tippeket adnak a legcsinosabb, legsportosabb magyar hírességek!

Meztelenül fotózták a 9 hónapos terhes Kardashian-lányt

"A meztelenség számomra nem olyan, ami miatt szégyellni kellene magam. Nem érzem magam zavarban a testem miatt" - nyilatkozta Kourtney Kardashian. A 35 éves celebanyuka meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért. Kilenc hónapos terhesen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kiderült Beyoncé alakjának titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-beyonce-22-napos-vegan-dietaval-hozta-formaba-testet-a-met-galara.htmlA hétfő esti Met-gálán Beyoncé fantasztikusan nézett ki: az átlátszó ruha, amit viselt, mindent megmutatott az alakjából. Most az is kiderült, hogyan hozta formába magát az énekesnő a nagy alkalomra.Ez Zsír!--Brutál husikák! Íme, Nagy-Britannia legkövérebb férfijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150507-carl-thompson-413-kilot-nyom-ezzel-o-nagy-britannia-legkoverebb-ferfija.htmlCarl Thompson 413 kilót nyom a mérlegen, ezzel pedig rekordot döntött Angliában. Sokan próbálnak segíteni rajta, egyelőre azonban tartja duci formáját.Ez Zsír!--Felhagyott az edzésekkel Béres Alexandrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150507-mar-nem-vegez-sulyzos-edzeseket-beres-alexandra.htmlMár nem végez súlyzós edzéseket Béres Alexandra, aki múltkor egy nagyszínpadi tréninget követően elájult. Az edző inkább a hosszú sétákra és az otthon végezhető gyakorlatokra esküszik, ami azért is jó, mert így többet tud a lányaival lenni. Ez Zsír!--Na ne, ő tényleg Kevin Bacon? Felismerhetetlen lett a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150506-kevin-bacon-felpuffadt-arca-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlFelpuffadt arccal jelentkezett be az Egyesült Királyságból a sztár. Vajon mi történhetett vele?Ez Zsír!--Ha almát eszünk bevásárlás előtt, egészségesebb élelmiszereket veszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150505-ha-almat-eszunk-bevasarlas-elott-egeszsegesebb-elelmiszereket-veszunk.htmlEgy falat alma elfogyasztása negyedével növelte az utána megvásárolt zöldségek és gyümölcsök mennyiségét, míg egy falat kekszet követően magasabb kalóriatartalmú termékek landoltak a kosárban – derül ki egy friss kutatásból. Ez lenne a megoldás az ellen, hogy ne vásároljunk össze minden felesleges ételt nagybevásárláskor?Ez Zsír!--Schobert Norbi elengedte Tóth Vera kezét: nem noszogatja tovább, hogy lefogyjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-schobert-norbert-fitneszguru-nem-noszogatja-tovabb-toth-verat-hogy-fogyjon.htmlA híres fitneszguru állítólag arról vallott: nem érzi Tóth Verán a törekvést, így nem akarja őt tovább noszogatni. Az énekesnő fél éve kezdett el Schobert Norbi módszerével fogyókúrázni. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.