Istenes Bence boxolni kezdett

Forrás: Instagram/Istenesbence -
vízi jármű Istenes Bence box edzés RTL Klub jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sportággal ismerkedik az RTL Klub műsorvezetője. Sőt,emellett egy különleges járműre is vezetői engedélyt szerzett.

Bence megelégelte a fárasztó konditermi edzéseket, ezért a mozgalmasabb boxra váltott. Azóta nagy vehemenciával püfföli a zsákot.

Forrás: Instagram/Istenesbence

„Fantasztikus hangulata van az egésznek, ráadásul a box ki is kapcsol. Sosem űztem küzdősportokat, mert más típusú ember vagyok, úgyhogy ez új élmény számomra" – mesélte Bence, aki új jogosítványáról is beszámolt.

„Vágytam rá, hogy jogosítványt szerezzek vízi járművekre, mégpedig azért, mert meguntam, hogy mindig más vezet. Arról nem is beszélve, hogy a csajok előtt kiszállni egy hajóból elég menő dolog" – nevetett a műsorvezető.

Tavaszi főzelékmánia - ezeket imádni fogod! http://www.life.hu/ez-zsir/20150510-tavaszi-fozelekmania-fozelekes-feri-receptjei.html Hetente egyszer biztosan megkívánsz egy jó főzeléket, de már unod a klasszikus variációkat? Nemrég megkértük Szatmári Feri gasztrobloggert, mutassa be nekünk három kedvenc tavaszi főzelékreceptjét, melyek kicsit eltérnek a nagy klasszikusoktól. Mi imádjuk őket, és reméljük, ti is! Ez Zsír! -- Bombatestűre sportolta magát a TV2 híradósa http://www.life.hu/ez-zsir/20150514-andor-eva-a-tv2-hiradosa-alakformalo-es-erosito-edzeseken-formalja-testet-latvanyos-eredmennyel.html Andor Éva teste látványos átalakuláson ment keresztül. Egy évvel ezelőtt döntötte el, hogy sokkal jobban odafigyel a testmozgásra, aminek meg is lett az eredménye. Ez Zsír! -- A Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt felesége http://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.html Válását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta. Ez Zsír! -- A leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbált http://www.life.hu/ez-zsir/20150513-ezek-a-legrosszabb-dietak.html Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. Ez Zsír! -- A pozitív gondolkodás igenis tanulható! http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-figyelem-iranyitasa-avagy-hogyan-tedd-magad-boldogga.html Egyre többször érzed azt, hogy képtelen vagy igazán koncentrálni valamire, hogy mindig vannak zavaró tényezők, amiktől nem tudsz elvonatkoztatni, és sokszor már figyelni sem tudsz igazán a fontos dolgokra? A rendszeres jógagyakorlás látványosan lendít a koncentrációs képességeden – próbáld csak ki! Ez Zsír! Thinkstock Rubint Réka elárulta, milyen a tökéletes férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-rubint-reka-szerint-ilyen-a-tokeletes-ferfi.html Rubint Réka Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek árulta el, milyen a tökéletes férfi számára. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.