Gáspár Evelin bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, 17 kilót fogyott Gáspár Evelin. A duci kislány rég a múlté, Győző lánya karcsú, fiatal nő lett. 

Az alábbi képet Instagramjára töltötte fel - Evelin most azt is megmutatta, milyen dögösen néz ki bikiniben. Vagyis nézne: ám a fotója inkább csak sejteti, hogy valódi bombázóval állunk szemben.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Karnyújtásnyira lévő helyszínek, ahol tested-lelked meggyógyulhathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-gyogynovenyvolgyek-magyarorszagon-zanka-dobogoko-rojtokmuzsaji-kastely.htmlMagyarországon számtalan olyan vidék van, ahol természetes módon gyógyulhat az ember. Gyógynövényfarmok, különleges energetikájú helyek, gyógyító fák - most olyan mesés helyekre kalauzolunk el benneteket, melyek különleges adottságaiknak köszönhetően remek hatással vannak testre és lélekre egyaránt. Ez Zsír!--Pillekönnyű nehéz napok jógávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150619-jogaiskola-a-jogaklikkel-nehez-napok-jogaval-a-menstruacio-alatt.htmlKínlódsz a menstruáció alatt, hasi görcsök gyötörnek, és az étvágyad is teljesen megváltozik? A megfelelő jógapózokkal könnyebben túljuthatsz ezen a pár nehéz napon!Ez Zsír!ThinkstockBerki Krisztiánnak tényleg hatalmas izmai vannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150621-berki-krisztiannak-tenyleg-hatalmas-izmai-vannak.htmlBerki Krisztiánnak az evezéstől hatalmasra dagadt a karizma.Ez Zsír!--Vége a kalóriaszámlálásnak - az új trend a tiszta étkezéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-tiszta-etkezes-mire-jo-mit-kell-tudni-rola.htmlKi nem állhatod a klasszikus, kínzó fogyókúrákat? Akkor a clean eatinget, vagyis a tiszta étkezést neked találták ki! Ez Zsír!ThinkstockElképesztően sovány lett Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150619-elkepesztoen-sovany-lett-vajna-timi.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége meglepő képet posztolt a minap. Szerintünk ennél karcsúbb még nem nagyon volt az üzletasszony. Ez Zsír!OrigoSzóljon ez a hétvége a levenduláról - több dologra használhatod, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150618-levendulaszezon-indul-nem-csak-molyirtasra-jo-ezert-erdemes-szedned.htmlA levendulaszedés a nyár egyik legjobb programja. Ha voltál már, akkor egészen biztosan minden évben visszavágysz, ha pedig ez még kimaradt az életedből, most itt az ideje pótolni! És hogy mire jó majd a sok-sok levendula a molyirtáson kívül? Cikkünkből megtudhatod!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.